onsdag 11. september 2013

Hils på Pipanella!

Rekken med merker, eller brands som det heter på enda bedre norsk, både vokser og endrer seg fra sesong til sesong. Finnsdottirs keramikk tittet keiserne på allerede på den første messen de var på, men de tenkte at de skulle vente litt med å ta det inn i nettbutikken. Denne våren og sommeren har keramikk og porselen fra både Malene Helbak, Susan Liebe og Anne Black blitt introdusert, og nå er det på sin plass å ønske vaser og lysestaker fra Thora Finnsdottir Søe i samarbeid med Anne Hoff velkommen.  Keiserne har i likhet med kundene forelsket seg hodestups i vasene i Pipanella-kolleksjonen. Tre mønster, her vist i fem farger, fulle av skjønne detaljer og personlighet. Disse er fine hver for seg, og i grupper med flere. Keiserne klarer som vanlig ikke å begrense seg, og har lyst på hele brettet. Inkludert det store brettet, som er fra Broste Copenhagen. Store brett er praktisk når man har en liten løype å gå fra kjøkken til spisestue...


Hvilken er din favoritt? De er like fine med blomster i, som uten. Eukalyptusblader har keiserne ofte stående hjemme, de både lukter godt og gjør mye ut av seg. Fine når de tørker er de også, i likhet med hortensiaen.

Ukene som har gått har vært supertravle, med messetur og et ras av nyheter. Det er spennende tider, og det telles ned til ettårsjubileum i neste måned. Stas!

Ha en fortreffelig dag, nyt høsten!
Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. De er alle så smukke, så man kan ikke vælge en, man må bare eje dem alle:0))

  SvarSlett
 2. Desse var nye for meg, utruleg fine! Veldig fine å ha fleire ilag, favoritten er kanskje den sjøgrøne:-)

  SvarSlett
 3. Gud ja, det er rigtigt, I har jubilæum. Stort:-)
  Knus

  SvarSlett