torsdag 22. august 2013

Seventy Tree - nytt merke i nettbutikken

Det er godt i gang med messetider i interiørbransjen, og guttene har allerede vært flere ganger på innkjøp i dejlige Danmark for sesongen som nettopp har startet. De første ordrene ble satt i god tid før sommeren, og flere ble satt da keiserne deltok på den fantastiske messen Defining Scandinavia i København i begynnelsen av august. Der kom de i kontakt med mange hyggelige mennesker og det var også tett mellom de fine stands på messen. En av disse var søteste danskene i Walnut Street som forhandler en rekke spennende merker. Keiserne er derfor glade for å kunne presentere britiske SEVENTY TREE som nytt merke i nettbutikken.


For tre år siden fulgte den britiske illustratøren Kerry Layton drømmen og satset med serien som ble hetende Seventy Tree. Hennes forkjærlighet for geometri, karakteristiske skapninger og fine farger gjorde raskt at hennes produkter skilte seg ut og ble populære. Motivene appellerte både til barn og voksne, noe man lett kan forstå når man ser det lekende uttrykket Layton ofte benytter.


Bilde: Seventytree.com

Ved å kombinere tradisjonelle blyanttegninger med dataillustrasjoner har hun bygget en portefølje med produkter som inkluderer plakater, postkort, brett og fjøler. Produktene har blitt veldig populære - de selges både i Asia og USA, foruten mange steder i Europa. Keiserne gleder seg stort over å inkludere disse fine produktene inn i deres interiørfamilie og kan røpe at de ankommer lageret og legges ut for salg i nettbutikken allerede i neste uke.

Bilde: Seventytree.com
Bilde: Seventytree.com

Både plakater med mange forskjellige motiver i ulik størrelse, samt brett og skjærefjøler er ting som akkurat nå er på vei til nettbutikkens lager og showroom. Guttene ser virkelig frem til å kunne plassere varene sammen med alt det andre fine de har fått av nyheter de siste ukene. Kanskje det også er flere lesere som også mener det alltid er plass til et brett eller en fjøl til på kjøkkenet? Det mener hvert fall keiserne. I likhet med putetrekk, telysglass og vaser er de svake for fjøler og brett. Begrensningens kunst er ikke alltid så enkel å gjennomføre.

Bilde: Seventytree.com

Keiserne håper hvert fall du blir like glad i Seventy Tree som de hr blitt. Og er du ekstra nysgjerrig på hvilke produkter guttene har kjøpt inn, så legges alt ut til forhåndssalg allerede i kveld.

Ha en deilig torsdagskveld!
Himmelgutten

3 kommentarer:

  1. Så mye fint! Må ta en titt på nettbutikk med en gang ;) Mye der som ville passet utmerket hjemme hos meg :)

    SvarSlett
  2. Har funnet meg to favoritter på bilde nr 2 :)))
    Dette likte jeg !!!

    Klem Heidi (som venter spent på pakke i posten)

    SvarSlett