mandag 19. august 2013

Neida, ikke slutta. Pause. Laaang pause.

Like før det har gått en måned siden forrige blogginnlegg blåser Dekoratøren støv av bloggetastaturet og slenger bloggesperren på dør. Det har vært ferie og travelt samtidig i det siste, en snedig miks, men ganske moro. Keiserne har vært en uke på Østlandet og besøkt familie og venner, Ellablomsten har vært på sin første bilferie og viste seg å være den fødte bil- og storbyturist. Hun har hatt sin første natt på hotell, og er nå svoren Guldsmeden-fan hun også.


Bloggen har hatt ferie, etter å ha havnet litt i bakleksen for Instagram en god stund. Blogg som medium har for mange mistet litt av den glansen det hadde. Man kan skylde på at Instagram er enklere å fordøye, det er lite tekst og det går veldig fort å finne fram i jungelen av ting man liker og ikke vet man liker før man finner det. Akkurat det med tekst har vært viktig for denne bloggen fra dag én. Det skal være en tekst i innleggene, i alle. Det skal være en tekst med mening. Det har nok sviktet litt fra tid til annen, spesielt da bloggen gled over i å bli en blogg for nettbutikken også.


Keiserne har bestemt seg for å ikke velge enten blogg eller Instagram, de velger begge deler. Hvor ofte det blogges skal ikke være stress lenger, det kommer et innlegg når det ligger et i hodet og fingrene er ledig. Sløving foran TV'n kan med fordel erstattes av blogging, men man må ha noe å fortelle om man skal skrive. Enten det er en oppskrift, en historie, et flau innrømmelse eller en ny ting i nettbutikken. Akkurat sistnevnte har mye å fortelle, det kommer mange spennende nyheter framover. Keiserne har vært på messe i København, der fant de flere nye merker som skal presenteres her på bloggen etter hvert. I slutten av måneden reiser Dekoratøren på en Københavnsmesse til, denne gangen sammen med Marsipan og smilefjes-Marthe. Å fortelle hvordan man har blitt kjent med Marthe er komplisert, og det er også litt uvirkelig at de kan telle gangene de har møtt dama på en hånd. Noen mennesker trenger man ikke mye tid for å komme inn på og bli kjent med.


En ting keiserne går og funderer på er om de skal skifte navn. Dekoratøren er alltids mer dekoratør nå enn da han bloggen startet. Han har jo et showroom å leke på nå, i tillegg til en leilighet. Himmelgutten har satt seg selv på bakken for lenge siden, han har gjort landkrabbe av seg og er godt fornøyd med det.  Derfor veies det opp og ned om virkelige fornavn skal taes i bruk og Ella skal miste monopolet på avbildning. Desperat diett er satt i sving, sånn i alle fall.

Se så, å blogge var ikke så vanskelig likevel. Kanskje var det en pause som skulle til for å fylle hodet med tekst og tanker. Keiserne håper bloggepausen er tilgitt, og at du som leser fortsetter å stikke innom!

Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. Tommel opp for både Instagram og blogg! Jeg følger med dere uansett hvor ofte dere blogger. Og med tanke på avbilding på bloggen, ingen grunn til diett, dere er fine som dere er! :)

  SvarSlett
 2. Koselig med innlegg igjen! :)
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 3. Hei Christian og Lars
  Velkommen tilbake til bloggland, godt å høre at dere ikke har tanker om å avvikle bloggen! En kombinasjon av instagram og blogging høres jo bra ut, får kanskje vurdere det selv. Som dere er jeg skrekkelig glad i tekst og etter å ha fulgt med på sidelinjen fra sønnenes instagram, ser jeg jo at det ikke er rom for så mye å berette på instagram, derfor skal bloggen definitivt få leve.
  Så utrolig gøy at det blir Købentur med herlige Marthe. Jeg kan vel også telle gangene jeg har møtt Marthe på en hand..(tror det er 4 eller 5 ganger) og som dere sier; noen er det lettere å føle en har kjent lenge på kort tid.
  Østlandet har dere også avlagt besøk ser jeg.. som sagt er vi hjemme her i gården er dere alltid velkommen innom til lunsj eller hva det måtte være.
  Vi har vært ca. 2 uker i Portugal i sommer og jammen mener jeg at jeg så en Ella-hund på et frukt og fiskemarked. Faktisk tok jeg et bilde av den til ære for dere og Designhund og tenkte kanskje bildet skulle blogges en gang, he,he.
  Glade augustdager til dere begge to!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Godt dere er tilbake:)
  Jeg er enig, blogg gir noe ekstra, tekst er viktig. Dere skriver så bra også. Om jeg kan komme med min mening; behold Dekoratøren og Himmelgutten! Syns det er så fint. Litt eventyraktig, drømmende. Og med navnet på bloggen og bildene dere viser blir det en god helhet. Dere inspirerer!
  Elin

  SvarSlett
 5. Så moro at dere er tilbake! Jeg har fulgt bloggen deres tett siden begynnelsen, og håper dere holder fast ved den fremover - den er et lyspunkt! Det hadde jo vært veldig gøy å se hvordan dere ser ut "live", men er også enig med Anonym over her i at det er noe fint og drømmende over "Himmelgutten og Dekoratøren" :-)
  Ha en fin dag!
  HS

  SvarSlett
 6. Trivelig å høre fra dere igjen. Det er hyggelig med en real blogg med gode bilder og god tekst. (",)

  SvarSlett
 7. Ja, det der med anonymiteten eller ikke var liksom allerede avklart lengre opp blant kommentarene..:-)) Jeg synes det er stas og kos med litt anonymitet her i Blogglandia, det gjør det hele litt mer spennende når man ikke kjenner til hverken ansikt eller navn på den som skriver, man er helt nøytral og kan fokusere på ordene. Dekoratøren og Himmelgutten er finfine navn, men oss som kjenner dere vet jo at de ikke helt stemmer med virkeligheten lenger, men hva gjør vel det? Fotan deres har vi jo sett noen ganger her, fjesene er jo veldig vakre de også men men... så var det det der med det anonyme igjen da. Jeg sliter selv med nettopp det. Jeg har jo liksom gått ut med navnet mitt nå, det bare ble sånn, det var så å si uunngåelig..:-)Så da er det jo kun fjeset igjen, men man vil jo neppe skremme vekk lesere! Vi får se, skriver på et inlegg nå... Ønsker dere en riktig så fin kveld. Kramis Gumman

  SvarSlett
 8. Velkommen tilbake fra deres lille pause. Godt å høre at dere ikke blir helt borte, for det ville vært veldig synd. Selv er jeg også på IG, men synes på ingen måte det erstatter en blogg. Jeg vil liksom alltid lese om folk sine tanker og meninger om ting.
  Når det gjelder anonymitet eller ikke så er jo det helt og holdent opp til dere. Jeg ville i allefall syntes det hadde vært hyggelig med et fjes til bloggen.
  Stor klem fra Madelén

  SvarSlett
 9. Men det er jo nettopp sånn blogginga skal være- blogge når man vil, når hodet plutselig finner en tekstlinje som bare m å ut, når inspirajsonen er på topp. Jeg fulgte ikke dette i forrige bloggperiode og kjente på presset (som gjorde at jeg sluttet) Denne gangen her blogger jeg kun når jeg vil. Deilig! Og det er deilig at dere er tilbake, bloggverdenen er ikke den samme uten favorittgutta.

  Og tenk at vi snart skal på tur sammen Kristian! Sommerfugler i magen, lykkefølelse i kroppen, spenning, glede over å få henge med deg. Hurra, rett og slett!

  Jeg sliter skikkelig med kjøpestoppen min om dagen.. kan dere sende en kamuflert pakke til Stryn? MÅ bare ha noen flere puter fra Bon dep, en Kähler-vase til, noen høstting osv osv osv... regler er til for å brytes, ikke sant? Må innom nettbutikken asap.

  Ha en strålende dag gutter, og gi Ella en nuss på snuta fra meg.

  SvarSlett
 10. Titter ofte innom for å se om det er ett nytt innlegg, dere skiller dere ut blant de andre bloggene på en koselig, bra måte! Om dere er anonyme eller ikke så bare hold på deres stil, skriv når det passer dere:)Klart vi kan vente litt på ett innlegg!!!! som blogg leser vil i alle fall ikke jeg at dere skal stresse for min del. Vil bare si at dere er svært inspirerende og takke for mange koselige blogg innlegg.

  SvarSlett
 11. Jepp, ein pause hjelper. Eg tok like godt og skifta både namn på bloggen og ny bloggadresse i tillegg, eg ser på visningstala at eg nok har sendt ein del lesarar ut i det ytterste mørke, men får håpa dei finn meg att ad omveier. Det måtte uansett til :-) Eg sit her og nikker og er så enig så enig angående tekst i bloggen, det tok meg litt tid å finna "tonen" i Frøken Fryd bloggen, og den tar eg med meg vidare her på Øyeblikk, for det er mi stemme, og den runger når eg har noko å melda og teier når eg er full av vissvass ;-)

  Keiserbloggen er favoritt, elsker humoren, varmen, stilen og serviceinstillinga til butikken. Dåke er gode!

  Helsing Eli (tidligare Frøken Fryd)

  SvarSlett