fredag 5. august 2011

Keiserleiligheten sett gjennom andre øyne

Fredag klokken halv elleve på formiddagen skulle det komme en fotograf hjem til guttene for å vidvinkle leiligheten inn for prospektet som snart skal deles ut. Hele torsdag brukte Dekoratøren på å tømme, rydde og vaske. Himmelgutten ble satt i arbeid med en gang han fikk av seg dressen etter jobb.


Lille frøken linselus er med, det samme er matvarene fra Meny, jaja...

Selv om det i og for seg var ryddig i hele leiligheten er rydding for annonsebilder rydding av en helt annen dimensjon. Det skal rett og slett tømmes.

linselus.no


Dekoratøren var ikke villig til å bite stoltheten i seg og takket derfor nei til Kreativ Veiledning. Når man lever av å jobbe med interiør, har det som hobby og i tillegg styler til et par trykksaker i året... Nei, da må man da klare dette selv.Planen er å holde liv i disse helt til visning, det burde gå,

Litt rådføring med Chilli Cham om bruk av denne veiledningen gjorde Dekoratøren enda sikrere. Tips om knallfargede håndklær på badet og cherrytomater i vinduskarmen på kjøkkenet blir sløsing med både Dekoratørens og denne "stylistens" tid. Til og med Dekoratør-paps mente at dette "klare du helt fint sjøl, for nå toill."

Nytt brød har blitt med her ja, samt skåla til Ella.

I helgen blir det paprikafest.Alt som ble tatt ut av rommene etterlot seg et ekko. Det ble et solid lass som guttene kjørte rett bort i nyleiligheten, klokka 23.00. Ingenting er som å bære esker, speil og gevirer rett før normal leggetid... Med tankte på all maling, riving og bygging som skal foregå på den nye adressen kjørte guttene like greit innom hundebutikken på veien og kjøpte telt til Ella. Mer som en lekegrind i nylon, en hun kan leke og sove i mens papsene styrer på.


Å være alene i en nesten fremmed leilighet og attpåtil være plassert oppi en lekegrind man ikke klarer å komme ut av ble for mye for en liten valp. Syting gikk over i uling og så kom noen hyl så voldsomme at man skulle tro det stod om liv. Naboene, som hadde lagt seg, satte sikkert stor pris på dunk-bank-bæng fra guttene og dødsangsthyl fra et lite krapyl i lekegrind. Man flytter jo gjerne med dørene åpne...Heldigvis gikk det fort. Å flytte fra fjerde til andre er veldig greit. Når man normalt har begynt å puste lett asmatisk i trappen er man plutselig foran døren, det gjenstår ikke to etasjer til liksom. Hurra for andre etasje!

Under dyna skjuler det seg mye, mye...


Etter nevnte bæresjau og uling tasset alle tre litt rundt i leiligheten og frydet seg over at det er her de skal bo. Ella blir enda mindre der, sammenlignet med den gamle leiligheten. Hun kommer nok til å trives minst like bra som papsene. Foreløpig snuser hun snuten full av alt mulig, f.eks. murpuss, så denne lekegrinden skal bli god å ha.


Skuffen åpnet seg nesten selv, det var som dressbuksa femte juledag mer som.

Kvelden var ikke over da Keiserne kom hjem, de endte ikke i seng før halv tre. Halv åtte var Dekoratøren i sving igjen. Siste innspurt og vasking før fotografen skulle komme halv elleve. Vannkokeren havnet samme med blenderen og hundematen i oppvaskmaskinen. Føneren havnet sammen med klærne til Himmelgutten og alle papirer og blader havnet under dyna. Hvor brødet ble av er fortsatt usikkert, Dekoratøren har ennå ikke funnet det igjen...

Kommer til å savne denne utsikten gitt!

Tre kvarter før blitsingen skulle starte begynte valpen å kaste opp. Hurra for det. Alt i buret ble slengt inn i vaskemaskinen og den kvalme ble stengt inne på badet mens Dekoratøren skiftet putetrekk og støvsugde opp fjær fra golvet. Et kvarter senere ringte det på, gjett hvem som kom en halvtime for tidlig?!Det gikk greit da, det hele var over på tre kvarter. Dekoratøren løp fra rom til rom og flyttet på ting som ble med på bildet takket være vidvinkel. Etterpå var det ekko i alle rom og i hodet. Med Ella på brystet sluknet han på sofaen i over tre timer. Det tar på å style leilighet.Bildene vil nok sjokkere mange i Keiserenes familie og bekjentskapskrets. Så tomt har det ikke vært siden Dekoratøren flyttet inn for åtte år siden. Det er på en måte deilig, men det er liksom ikke Keiserne. Det er for nakent, upersonlig og dermed sikkert helt korrekt for å selges inn som drømmeleiligheten til den som er villig til å strekke seg lengst i budrunden. Åh, så spennende det skal bli!

God helg!

Dekoratøren
19 kommentarer:

 1. ...For en leilighet!!
  Nydelig dekorert, den kommer til å gå unna! Det er jeg helt sikker på!

  Vakre detaljer!!
  Kan tenke meg at fotografen var lykkelig over å fotografere her,tenk å mye rart de kommer til!
  Så en annonse på finn.. Jeg hold på å dåne. Det var grandiosa esker overalt, i hvert rom liksom.. Og på badet hang dusjen i gardinstanga i vinduet.. hahaha.. Man så på bildene at fotografen hadde gitt opp før han begynte *ler*

  Lykke til med salget!!
  Og den vesle linselusen er sååååå søt!
  Wilma lyser opp hver gang hun ser hu på skjermen her :)

  FIN helg til dere!

  -Ida Susanne

  SvarSlett
 2. He he;synes det er ei søt linselus..lo inni meg av denne historien..Lykke til med salget!

  SvarSlett
 3. Tillykke med boligsalget..Bildan så lekker ut-skjønne godt at dokk vil savn utsikten mot Fosenhalvøya(er kanskje litt inhabil) Godt jobba! Nyt helga...mj

  SvarSlett
 4. Dere har det fint da, selv om det er litt "tomt" akkurat nå.
  Søte linseluset deres. ;)

  Tipper dere får solgt dette fort, håper også at dere får det dere ber om!
  Lykke til og tip top helg!

  SvarSlett
 5. Tips fra sidemanne i sofaen: brødet er nok i skapet på badet.
  Kjenner meg litt for godt igjen i det å gjemme ting i oppvaskmaskin, er i huset er også tørketrommelen mye brukt, i ren desperasjon. Godt dere er litt menneskelige, kan jo ikke være keisere døgnet rundt.
  God helg! Ramses sier "maju", Ella skjønner sikkert hva nå enn det betyr.

  SvarSlett
 6. FANTASTISK innlegg!
  Jeg fikk meg mer enn en latter...
  Så utrolig mange fine detaljer: den svarte stå lampen i stua, stakittet som sengegavl og det flotte kjøkkenet :)
  Dette blir ikke billig for den som vil
  kjøpe hi, hi.
  Masse lykke til og GOD HELG :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 7. Du skriver så himla bra altså :D

  Leiligheten deres er superfin, så den går nok unna fort!
  Masse, masse lykke til!!

  Håper dere får en fin helg
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 8. Å så fint!:) Leiligheten er nydelig, dette kommer til å gå som en lek!:)Jeg gleder meg SÅ til vi også finner den rette leiligheten å flytte inn i. Det er noe spesielt med å begynne på nytt liksom:)Hvertfall når det er så stort! Hvor mange kvm er den dere flytter fra nå? Det må være utrolig deilig å være igang hvertfall, gleeeeder meg å følge med videre:) :) KLÆM:)

  SvarSlett
 9. Herlig...både tekst og bilder. For en fantastisk leilighet dere har. Tvi tvi med salg!

  SvarSlett
 10. Gosh så fint! Den leiligheten selges nok rimelig kjapt - dere har gjort en fantastisk jobb med å "rydde" leiligheten for salg - nyyyydelig! Og som vanlig - så levende beskrevet at jeg nesten tror jeg har vært med på hele morroa!! Lykke til med salget - håper dere får plenty over takst! Og linselus.no - love,love,love!!

  SvarSlett
 11. LIKER LIKER LIKER!
  - tekst + bilder.
  Hadde glatt flytta rett inn der jeg:)
  God helg!

  SvarSlett
 12. Ha, ha,ha, det var mange gjenkjennende elementer å lese der gitt;-) selge bolig styling er ikke bare bare men dette ble jo superbra- selvfølgelig!! Utrolig morsomt beskrevet. Riktig god helg til dere alle 3! Ps, etter litt tekniske problemer på Keiser innlegg på Karlotte er det må blitt i orden. MED bilder;-) klem fra Karlotte

  SvarSlett
 13. Jeg kan godt se, at der er noget tomt i Jeres dejlige lejlighed, men man kan sagtens se, at det er en rigtig fin bolig I har - snart havde:-)Superfin stil og skønne detaljer.
  Og hvor er hun skøn den lille Ella-mus.
  Jeg ønsker Jer alt mulig dejligt i Jeres nye hjem - og tak for den søde hilsen til Maja:-)
  Knus

  SvarSlett
 14. så fint! men ENNÅ finere skal det bli i nyleiligheten ja!
  gleder meg sammen med dere (ok, glad jeg ikke skal male da..:)
  syntes jeg hører skrikene til Ella også, ikke vil hun bli satt i bås nei!!!
  må nok kjøpe sånn bæresele så hun kan henge på brystet når dere jobber, ha ha;) sosiale nurk dette her!
  morsomt innlegg det var!!
  klem

  SvarSlett
 15. LYKKE TIL! Herleg innlegg :) Håper at nokon kjøper FORT! Kos dokke alle 3!

  E

  SvarSlett
 16. Herlig innlegg - med fantastiske bilder! :)

  Første gangen jeg er her - det er en flott leilighet dere skal selge - masse lykke til!

  God helg!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 17. Kjempespennende!! Men jeg kjente jeg fikk LITT panikk for min egen leilighetsstyling! Og visning... Og budrunde!!

  klem fra lamslått galedame...

  SvarSlett
 18. Bra innlegg, fin leilighet :)
  Gøy med interiørblogg fra et mannlig perspektiv, de er det ikke mange av :p lykke til med salget

  SvarSlett
 19. Nydelige bilder av en leilighet det fortsatt ligger masse sjel i. :)

  SvarSlett