onsdag 3. august 2011

Premieutdeling!

En dag forsinket, men her kommer vinnerne av Keisernes Jubileumsgiveaway! Over 70 påmeldte med opp til tre lodd, Himmelgutten angret nok på at han påtok seg å skrive alle lappene selv... Ella derimot, hun var henrykt over å få leke med så mange lapper. Ved første "værsågod" kastet hun seg over med stor iver.Første dame trukket ut ble Prinsesse Vilikke, hipp hurra for henne! Hun hadde ingen ønsker, men er nå altså den heldige vinner av to putetrekk. Gratulerer!Neste vinner ut er Siv Marit! Hun har ikke blogg selv, men nå har hun i alle fall en presskanne og en pose med nydelig kaffe. Ella var så bestemt på denne lappen at den gikk i oppløsning før Dekoratøren fikk tatt den fra henne. Siv Marit er det offisielle navnet på Kongle i øyet-prinsessen, hun jobbet sammen med Dekoratøren i mange år før hun begynte å forvirre turister på turistinformasjonen her i byen. Hipp hurra for kaffeslabberasutstyr!


Tredje vinner ut ble en av favorittene til Keiserne, Shabby, slitt og bare mitt. Damen bak skriver de mest fortryllende historier fra sin hverdag med mann og tre sønner. Mang en gang hikster Dekoratøren så høyt av latter at han må legge fra seg laptopen og sette seg opp. Historien om å våkne av en trompetspillende treåring iført boxer og støvler med en bjeffende valp får fram like mye latter hver gang man leser den. Ingen ønske om premie her heller, så da blir det mugge på denne damen. Grattis!


Den fjerde lappen Ella Fitz trakk ut ble enda en pikelill uten blogg. Audrey, også kalt Audrey Hepburn i lave sko her på bloggen, er en av favorittpikene i hele verden for Keiserne. Ella hilste på henne forrige helg, mulig Ella bestemte seg allerede da. Hun ville i alle fall ikke gi slipp på lappen og måtte løftes opp for å distraheres... Hipp hurra for Audrey og for duftlyset som er på vei til henne!
Den siste premien gikk til Duse Pasteller, hun hadde ønsket seg kaffe og trøfler. Dette er en trønderblogger om ikke guttene har misforstått helt. Tenke seg til... Ella er trønderpatriot gitt. Nå kan denne damen kose seg med champagnetrøfler og nydelig Dromedarkaffe. Hun må bare huske å si hvordan den skal males! Gratulerer!Både Ella og papsene synes det er morsomt å trekke lapper og ta bilde av det, nesten like morsomt som det er å dele ut premier. Det gikk som det bruker å gå denne gangen også. EKSTRAPREMIER! Det er så morsomt med både jubileum og trekking og premier og nye følgere og alt!!


Ella trakk ut Tinemor, og hun får en pose kaffe som ekstrapremie. Hurra for Tinemor!Siste dame ut i hele trekningen inkludert ekstraomganger ble Chilli Charm! En godt uttygget lapp på bildet over her viser at trekningsjuryen satte tennene i lappen og holdt på den. Kaffe blir det altså på denne damen også, mon tro om den skal kvernes til presskanne? Eller inneholder retrohuset kaffetrakter? Ella venter i spenning, klar til å tasse bort på Dromedar for å få malt kaffen. Grattis!Da er det helt slutt med giveaway for denne gang, tusen takk til alle som har vært med! Vi elsker dere! Alle vinnere må sende oss en mail med fullt navn, adresse og som sagt malingsgrad på kaffen. Takk, over og ut.

Keiserne

18 kommentarer:

 1. Ella er så fiiin!! Dere er så flinke til å ta morsomme bilder av lille vakringen! Har selv en dvergschnauzer og planlegger en dvergpinchervalp i løpet av et års tid... Det er en fryd å besøke bloggen deres og se og lese oppdateringer om den vakre prinsessen (og resten av innleggene deres selvfølgelig.. :-)

  SvarSlett
 2. Hurra for vinnerne!! Herlig trekning:)

  SvarSlett
 3. Flinke Ella! Og gratulerer til alle de heldige vinnerne!

  SvarSlett
 4. For et utrolig herlig innlegg.

  Bente

  SvarSlett
 5. Jippi!!:D -Og haha!!
  Herlige Ella da! Utrolig snilt å trekke meg!;)

  Må bare rette litt opp her; jenta bak
  Duse Pasteller er Nordlenning, men bor i Bergen, hvor hun blogger fra. Men har altså BODD i Trondheim i 3 år, men det er lenge siden nå.
  MEN jeg har hatt mange innlegg fra Trondheim den siste tida, siden jeg tilbragte en del av ferien der og har både familie og mange gode venner der. Så misforståelsen er meget forståelig!;)

  Takk igjen!!
  Gleder meg til kaffe og trøfler!:P
  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer til de heldige :D Hærlig trekning :P
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Oioioioioioioi!!! :) :) Så STAS!:) Virkelig ikke forventa, med så mange "påmeldte", og KJEMPEARTI!!!:D Guri, som æ glær mæ t å få pakke i posten, hihi:) :) Tusen tusen takk! Verdens beste keisere:) :)

  SvarSlett
 8. Først: GRATULERER til alle vinnerne :)
  Litt av ett gavedryss dere har stelt i stand gutter!
  Dere er gode...
  Koste meg når jeg leste innlegget nå!

  I dag har jentene laget hver sin bamse i en leke butikk og den ene fikk navnet Ella :)
  Til og med fødselsattest på at dette er navnet altså ;)
  Hils deres Ella og ha det bra så lenge.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 9. OJ!! NÅ ble jeg bare SÅ rørt og glad! Tusen, tusen takk for de fine ordene om bloggen min, jeg ble litt satt ut altså, og har lest det ca 7 ganger.. : ) Og TENK at jeg fikk den fine muggen! Gjett om den skal fylles med masse deilig vaniljesaus, ja - eller rett og slett stå på kjøkkenet og lyse opp hverdagen og minne meg om de fine keiserne og herlige Ella! Tusen, tusen takk for både den fine beskrivelsen og premie - love you!! Stor klem fra Cecilie

  SvarSlett
 10. Kongle-i-øyet-prinsessen4. august 2011 kl. 18:05

  Oioioi! Tuuuusen takk til Ella, som trakk meg, og til keiserne for at dere har laget så fin give-away:) Må si at Ella virkelig gikk inn for oppgaven sin. Gleder meg til å prøve ut presskannen og bli litt mer "voksen", hihi.. Ha en fortsatt flott kveld! Klem fra Siv Marit

  SvarSlett
 11. Heisann gutter :)
  Etter å ha sniklest her hver kveld i en uke no, så må eg bare legge igjen en hilsen. Fant bloggen deres takket være Cecilie (Litt shabby osv), og ble rett og slett hekta. Har storkost meg med fine bilder og artige historier - Lurer litt på definisjonen av "Homser som ikkje virker" :)
  Gleder meg til å følge dere videre.

  Sommerhilsen fra Hege :)

  SvarSlett
 12. Men Ella, du skulle jo trekke meg! :)
  Gratulerer alle heldige vinnere!

  SvarSlett
 13. Nei, men hælle dussan så søt Ella er på det siste bildet :) Og enda søtere når hun og dere trekker meg til ekstra premie. Tusen, tusen takk! Retrokjøkkenet har både kaffemaskin, presskanne og en kaffetrakter, så vi tar i mot det som kommer :)
  Venter i spenning på de første bilder fra andre etg! Graulerer med overtakelsen, og god oppussingshelg!
  Klem Chilli Charm

  SvarSlett
 14. he he, bare en fryd å se den artige trekkningen!
  underholdene og orginalt!
  herlig:)
  ha en riktig god helg alle 3!

  SvarSlett
 15. Gud vad söt den är!!! Det var roliga bilder och grattis till vinnarna!

  SvarSlett
 16. he he - nå datt jeg innom en morsom blogg ser jeg :) tror jeg skal titte inn her flere ganger!

  SvarSlett
 17. Nei, så gøy!
  Kreativ måte å ta loddtrekkningn på :-)
  Supersøt da!
  Tusen takk for at Ella trakk lapp med mitt navn!
  Her i huset går det mye på Nespresso, men presskannekaffe er heller ikke å forakte, så dette skal nytes....
  Klem, Tine

  PS! Sjekk ut dagens innlegg:
  http://www.tineskreativehjorne.com/2011/08/dobbelt-glede.html

  SvarSlett