torsdag 1. november 2012

Glede og barnlig lyst

I dag har Dekoratøren vært dekoratør igjen. Heldig er han som har et showroom å boltre seg på! Etter dagens første runde med pakking av bestillinger var gjort unna var det fram med bånd, kongler og fine julevarer. Noen av disse varene kom allerede i juli, men de har fått ligge i fred på øverste hylle til i dag.



Det er en stund til julekvelden, men første tilløp til julepanikk kom i går kveld. Da kom guttene på at julen skulle legges ut i nettbutikken på fredag. Det hadde de tross alt lovt på bloggen en stund tilbake, og man må holde det man lover. I hvert fall så nære opp mot jul. Derfor ble kamera med på showroom, Ellablomsten ble satt til å sette nellikspiker i klementinene og julemusikken ble satt på.



Ennå mangler det en del julevarer, men de er snart i hus. Dagens bilder er av ting som er å få kjøpt fra i morgen, dvs at de blir lagt ut ved midnatt. Adventstakene fra Broste har det vært spørsmål på en god stund, så om du ønsker deg en sånn må du ikke vente for lenge!

Ha en fin kveld!
Dekoratøren

3 kommentarer:

  1. Så herlige farger! Ellablomsten har jo vært riktig så flink med nellikspikerne da!

    Lottemora

    SvarSlett
  2. Alt Ella kan! :-)
    Og artig til dekoratøren å få utfolde seg med sin kreativitet! :-) Gjett om jeg skal inn i morgen og sjekke ut nettbutikken!

    En flott kveld til dere!

    SvarSlett
  3. Ja Ella kan ALT. Godt I har Ella. Ellers ville det da gå helt galt ;-)
    Dejlige billeder af den kommende hyggelige juletid:-)
    Knus fra Kate

    SvarSlett