søndag 2. desember 2012

11 timer på å bli ferdig

I fjor markerte keiserne andre mandag i advent med ferdig pyntet adventsstake. Da først kom alt på plass, etter at riving av vegg, panisk leting etter tall og lys satte stoppere for ferdigstillelse. I år, i år skal vi være ferdig i god tid, kunne Dekoratøren skryte på seg på forhånd. Lysene var innkjøpt, planen var å ha en form for adventsstake i flere rom. En på pikerom/kjøkken, en på stue/spisestue og en på soverommet. Av disse tre planlagte er ingen klare for tenning av lys. Ingen. Guttene blogger fra frokostsalen på hotellet i København og trøster seg med at de er hjemme i kveld og rekker å tenne lys da. Det skal jo uansett være mørkt når man tenner lys.


Helgens inspirasjons- og innkjøpstur har vært svært fruktbar. Masse nytt er bestilt, et par gamle favoritter er repetert og keiserne har allerede en formening om hvordan julen 2013 kommer til å se ut. Disse danskene... De vet hva de holder på med. Planen om å ikke handle noe gikk selvsagt åt skogen. Med unntak av fargeglade sokker har de ikke kjøpt noe til seg selv, men likevel er koffertene fullastet med både julepynt og julegaver. Deriblant et par ting som skal få prege adventstiden hjemme hos guttene. Som de gleder seg!!

Nå er det bare å finne veien til Kastrup, og lukke øynene for alt man måtte finne der. Husk at det er fri frakt på alle ordrer i nettbutikken fram til midnatt!

Keiserklem fra wonderful, wonderful Copen-haaagen!

4 kommentarer:

 1. København er fantastisk..
  Skal prøve å få tid til å stikke innom nettbutikken deres i kveld.. Kanskje jeg får ordna noen julegaver?
  Klem Mari Johanne

  SvarSlett
 2. Ahhh..En av minen favorittbyer er København!
  Goood advent til dere :)

  SvarSlett
 3. Det blir nok perfekt med lysene når dere kommer hjem igjen :) Deilig med danmarks tur :)
  Veronika

  SvarSlett
 4. Dejligt, at I havde en dejlig tur, I to søde mennesker :-)
  Knus

  SvarSlett