søndag 9. desember 2012

Andre søndag i advent

Keiserne har noe mot intensjonene blitt ukesbloggere. Nettbutikkåpningen har snudd om de fleste rutiner hjemme hos guttene i andre, og det er nå på det rene at ambisjonene for egen bakst og koking til jul kan modereres. Like greit, linjene har ikke godt av mer smør og melis enn det som allerede går inn i munnen. Adventslysene ble klare først søndag formiddag, men nå er de første to til gjengjeld tent. Planen om å bruke ting fra egen butikk rundt lysene ble tynnere og tynnere etterhvert som varene ble sendt til fine kunder fra land og strand. Ingen krise, keiserne har et greit arsenal med julepynt i kjelleren. De svarte papirstjerne som var hele utgangspunktet for pynten forsvant til slutt de også. Den siste pakken havnet på Kongsberg, den byen med størst tetthet av kunder i keisernes nettbutikk!


Det store brettet fant Dekoratøren på Fretex. Til den nette sum av kroner 35,- var det et varp. Med hjelp av gamle husmor-remedier som zalo og Gloria ble det blankere enn blankest, det skinner rett og slett. Samme remedier skal fram på messingen også, for nå kjenner Dekoratøren at han er klar for å gi messingen en renessanse. Keiserne sitter nemlig på en samling messingstaker som slapp unna stormen av bloggespraybokser som ble sluppet løs for noen år siden. De er ikke så glad i spray, annet enn i Dekoratørens hår.


Konglene på kobberbrettet er ekte pinjekongler. Noen fra i fjor, de som ikke har åpnet seg er fra årets kolleksjon. Klissete er de i hvert fall, så det blir nok en runde Gloria + Zalo i januar også. Noen lurer sikkert på hvor trestjernen er fra, den kjøpte keiserne til seg selv på KIRK i København. De er svake for mangotre, det er så fin lød i treet!


Helgen har vært superkos med besøk av Himmelguttens lillesøster og bursdagskake for Dekoratøren i dag. Han har bursdag i morgen, og innledet kakeinntaket allerede dagen før...

Ha en fin start på uken alle sammen, og innskild-innskild for at det går så lang tid mellom innleggene!
Keiserklem

1 kommentar:

  1. Så kult at mine bekjentskap gir utslag på nettbutikkbarometeret! ;)
    hi hi, nei da..skal ikke ta æren for deres gode vareutvalg altså, men det ER faktisk mange av mine veninner/kolleger som er fornøyde kunder! Det varmer mitt hjerte!
    Ha en nydelig førjulstid - ikke tid til blogg her heller men..prøver så godt man kan. Kjekt med kalender som poster seg selv helt frem til jul:) KLEM

    SvarSlett