tirsdag 9. juli 2013

Nattfiolen og Harlequin

Sommer er blomster. Bugnende buketter og en balkong som ligner mest en oase fra sydligere strøk. Hvem klarer seg uten blomster? Hos keiserne har det ofte vært friske blomster på bordet. Peoner, ranunkler, tulipaner, amaryllis og hortensia. Alt etter sesongen - og budsjettet. Blomster kan være kostbart om man lar følelsene styre. Noen ganger er det på sin plass å la nettopp følelsene styre, og noen ganger kan disse følelsene føre til at fine markblomster får komme inn i de fineste vaser.


Litt tilfeldigheter kan også spille inn - for nattfiolene på bildet fant Dekoratøren rett utenfor vinduet på showroomet til nettbutikken. Ja, det hender man finner de fineste blomster rett foran nesa på en. Fiolene var så fine at det ikke en gang var tvil om at de skulle få holde den største Harlequin-vasen fra Helbak med selskap. Forbipasserende har kanskje sett de nye vennene i vinduet allerede?

Ha en fantastisk tirsdagskveld!
Himmelgutten

2 kommentarer:

  1. Smukke blomster i en skøn vase. Har I det godt deroppe? Håber I nyder sommeren. Her har vejret været forrygende og forhåbentlig fortsætter det i næste uge. Vi kører til Berlin på lørdag. Da begynder vores ferie. 11 dage har vi dernede denne gang. Resten af ferien skal nydes i hytten i Kulhuse.
    Sender Jer gode tanker og kærlige hilsner:-)
    Kate

    SvarSlett