onsdag 3. juli 2013

Sommeren i boks!

Plutselig var det juli. Sommertemperaturer og lavt tempo i byen er gode kjennetegn på at den store sommermåneden er her. Lukten av grilling fra parken, iskrem på tilbud og endelig norske jordbær i butikkene. Juli er en deilig måned! Keiserne har ikke tatt ferie enda. I andre er det "business as ususal" og gutta forbereder en spennende høst for nettbutikken. Men før høsten er i gang skal sommeren nytes. Og litt forandring i leiligheten skal på plass. Det er ingen oppussingsfri uten unntak.

Trekassene på veggen i showroom er fylt med blant annet tekstiler fra Bungalow, keramikk fra Kähler, ting fra OiSoiOi og lykter fra Broste Copenhagen.

Etter at guttene startet nettbutikk har behovet for kontorplass virkelig vokst seg frem. Et sted hvor alle papirer og permer er samlet er rett og slett en nødvendighet, for guttene blir ikke enig hvor papirene skal samles/oppbevares. Kontor ble derfor løsningen. Gjesterommet i andre skal innen få uker omvandles fra et rent soverom til et kontor med sengeplass. Tross det faktum at guttene lovet hverandre oppussingsfritt år i 2013, føles det å innrede et nytt rom fantastisk. Spesielt når nettbutikken bugner av fine varer. Et fint utvalg av trekasser fra Bloomingville skal få komme opp på veggen i det nye kontoret. Både hus, kvadratiske og rektangulære bokser skal mikses sammen og vil utpå høsten komplementeres av høstens nye former. Himmelgutten har fått så mange idéer at det nesten er slitsomt, men herregud så fint det skal bli.

Cono og Botanica Mini fra Kähler, baboushka-dukker i tre fra Broste Copenhagen.

Sommerplanen er dermed i boks hos keiserne. Litt oppussing vil fylle kveldene i en ellers rolig måned. Det kan virke som om flere kunder har lignende planer. Trekassene fra Bloomingville sendes til kunder både nær og fjern hver eneste dag - jammen godt den kom enda mer på lager rett før helgen. Det finnes utallige måter å bruke kassene på, og de kan fylles med det meste man kan tenke seg. Hva er din beste idé?

Hos guttene fortsetter planleggingen av det nye kontoret, og kvelden nytes under varmelampen på balkongen. Sommertemperaturene varer sjeldent utover kvelden i Trøndelag. Ha en super sommerkveld!
Himmelgutten

1 kommentar:

  1. Ingen regel uten unntak, heter det jo. (",) Dette høres dessuten ikke ut som et tiltak av en størrelse som skulle kreve skriftlig søknad om dispensasjon fra bestemmelsene om oppussingsfri i 2013, spør dere meg. Og jeg jobber i kommunen...

    SvarSlett