søndag 24. november 2013

En uke til advent

November er snart forbi og vinteren er i disse dager på visitt i Trondheim. I helgen har det snødd og blåst i Midt-Norge. Keiserne har trosset vær og vind, og har hatt dørene til showroom åpent for førjulsglade trøndere i helgen. Mange koselige mennesker, mye skravling og fine tilbakemeldinger har gjort helgen særs trivelig. Det er så gøy å møte følgere fra Instagram, fans fra Facebook og trofaste følgere på bloggen. Dessverre har den siste tiden med hektisk nettbutikkjobbing gått ut over nettopp bloggen. Fra å blogge flere ganger i uken kan keiserne ikke skryte av mer enn et par innlegg per måned denne høsten. På Instagram (@keiserens_nye) er keiserne dog aktive. Hverdagsbloggingen skjer der i form av bilder fra både leiligheten, showroom og livet generelt hos guttene.

Foto: Kähler

I dag er det bare en uke igjen til desember og til vi tenner det første adventslyset. Med første søndag i advent bare en uke unna er det på høy tid å forberede årets adventsstake. I andre blir det nok flere varianter - de klarer ikke begrense seg. En av de blir uten tvil Avvento-stakene fra Kähler. Årets hvite utgave er rett og slett uimotståelig. Både alene og sammen med andre. Stilrent og stemningsfullt. Det skal nok mye til for at et knippe Avvento-staker ikke passer inn.

Foto: Kähler

Keiserne har både de hvite og de grå på lager. Allerede har mange kunder sikret seg sine til advent. I tempoet de sendes avgårde i anbefales det dog å bestille de fine trærne før lageret tømmes helt. Om du ikke liker Avvento-trærne så godt, har keiserne flere alternativer; Cono-lysestakene også fra Kähler og Four Elements lysestaken fra Finnsdottir. Fine er de - alle tre!

Foto: Kähler

Hva er din plan for årets adventsstake? Hos keiserne er adventsplanleggingen lagt på vent for å se den avsluttende episoden av Broen. Snakk om en nervepirrende avslutning på helgen...

Ha en finfin siste uke i november!
Himmelgutten

2 kommentarer:

  1. Her blir det advent med den hvite lysestaken fra Finnsdottir, som jeg kjøpte av dere. Er blitt så glad i den, jeg! Gratulerer med kjempefin reportasje i Elle Decoration, forresten! Virkelig fine, inspirerende bilder fra hjemmet deres. Jeg koste meg med reportasjen på flyet til København :)
    Fin Onsdag til dere!

    SvarSlett