mandag 4. november 2013

Vinduskarmen full av trær

Bygården keiserne bor i ble bygget i 1906, og vinduene i oppgangen er nok de originale. Mønsteret med franske liljer er noe medtatt, men fortsatt vakkert. Dekoratøren klarer aldri å venne seg til at leiligheten er mørkere enn den guttene bodde i før, og tok derfor med Avvento-lysestakene ut i trappa for å ta bilder. Avvento kom først i grønt, den grå varianten kom i fjor, og i år en hvit utgave nytt fra Kähler. Keiserne hadde de grå på bordet til jul i fjor, og de får nok selskap av de hvite i år.


Å style i vinduene i trappa var så stas, om enn noe kaldt, så lekre kuler fra Broste Copenhagen fikk også en luftetur på gangen. Keiserne selv trenger ikke flere glasskuler, trodde de i hvert fall... Lekre bånd til å henge dem opp med ligger allerede klart. Selv om de er en stund til det skal pyntes så planlegges det i de små timer.


De første amaryllisene er på bordet, de har fått følge av de første sviblene. Forløpig er de sistnevnte kun små grønne knopper, og det kan de godt forbli. Begge guttene får sviende øyne av svibler i full flor, og det blir vel i år som i fjor. De havner i vinduskarmen på det øverste bildet. Der var det rene blomsterengen i desember, alle svibelvasene havnet der etter tur...


Akkurat nå er utvalget av julepynt på topp i nettbutikken, og det pakkes kuler og kongler og stjerner hver dag. Hvordan pynter du til jul?

Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Var fint og samle alle på denne måten,lekkert..
  Nydelige kongler.Her pyntes det over styr:)

  Nyt uken!

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Så fin stemning det ble! Elsker fargene :)

  SvarSlett
 3. Det var da et fantastisk smukt vindue at bruge som baggrund for det smukke julepynt og stagerne. Tænk, hvor meget man gjorde ud af detaljerne dengang. Og i øvrigt, så stort tillykke med artiklen.
  Kh. Kate

  SvarSlett