søndag 10. november 2013

One man show

Å drive nettbutikk som one man show er både krevende og moro. Helt alene er man jo ikke, både foreldre og besteforeldre trør til, og superheltkjæresten gjør alt han kan for å hjelpe til ved siden av 120% stilling. Men store deler av dagen er man rett og slett alene med pelsbarnet, bobleplast og pappesker. Den travleste måneden av året er her, og det går unna i en forrykende fart. Så gøy!


I fjor på denne tiden hadde keiserne bloggetreff på showroom og hjemme i leiligheten. Det var med andre ord så smått pynta til jul, den første baksten lå i boks og keiserne hadde tid til å arrangere det hele. Det har de ikke i år, de har ikke tid til å male ferdig doen engang... Det var trivelig å ha så mange damer hjemme på besøk, et par av dem har blitt faste kunder og er mer venner enn bekjente i tillegg. 


Damene på treffet gikk fra rom til rom, noen ble inspirert til å male opp før jul, noen måtte ha like lamper på soverommet og ei gikk rundt med kamerablikk og erklærte at "dette skal i et magasin". Fotograf Anniken Zahl Furunes kjente riktignok keiserne fra før, hun hadde spurt flere ganger før og tålmodig ventet på at gulv skulle males og vegger rives. Hun måtte vente litt til, for først 6.januar i år ble det tid til fotografering av en julepyntet leilighet. Hun spurte hvilket magasin guttene helst ville i, og de fikk drømmen sin om Elle Decoration Norge oppfylt. I morgen kommer det i butikken!


Det som ikke kan vente til i morgen er å pakke ordrene fra helga. Det ligger an til søndagsjobbing på Dekoratøren og Ellablomsten... God søndag!

Dekoratøren


7 kommentarer:

 1. Du er super tøff som klarer alt sammen. Grattis med drømmen som har kommet til virkelighet. :)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Helt utrolig fantastisk flott! Ny trønderfølger her ;)
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 3. Kjempeflink, altså! ;) Vet hvordan det kjennes blant pappesker og innpakkingstape, mye arbeid, men også superartig å pakke ut nye varer som er kommet inn :) Jeg sitter og koser meg i morgentimene, med tente lys i Finnsdottirlysestaken fra dere. SÅ lekker og stemningsfull! Ha en superflott dag :))

  SvarSlett
 4. Kjempeflink, altså! ;) Vet hvordan det kjennes blant pappesker og innpakkingstape, mye arbeid, men også superartig å pakke ut nye varer som er kommet inn :) Jeg sitter og koser meg i morgentimene, med tente lys i Finnsdottirlysestaken fra dere. SÅ lekker og stemningsfull! Ha en superflott dag :))

  SvarSlett
 5. Kjempeflink, altså! ;) Vet hvordan det kjennes blant pappesker og innpakkingstape, mye arbeid, men også superartig å pakke ut nye varer som er kommet inn :) Jeg sitter og koser meg i morgentimene, med tente lys i Finnsdottirlysestaken fra dere. SÅ lekker og stemningsfull! Ha en superflott dag :))

  SvarSlett
 6. For en utrolig jobb du har gjort med nettbutikken. Ikke kan man bare handle hos deg over nett. Dere har også invitert kunder til åpent showroom. Og showroom er dekorert så flott som bare du kan! Alltid stemningsfullt! :-) Og med den søteste lagersjefen på fire ben!

  Bloggtreff hos dere i fjor var så utrolig koselig! Stemningen, samtalene, den gode maten og ikke minst en leilighet full av sjarm og særpreg! :-)

  Idag er Elle decoration handlet inn og jeg er stolt på deres vegne! Flotte bilder fra leiligheten deres!

  Vi sees snart igjen! Mange farlige fristelser i nettbutikken! :-)

  SvarSlett
 7. Hahaha! Pelsbarnet! For et fantastisk uttrykk, altså :) Der vant du en ny bloggleser i meg :) Med hilsen fra Tromsø

  SvarSlett