onsdag 20. juli 2011

Det er feigt å gå to ganger

Himmelgutten satte ned foten i dag. Ny regel: Guttene skal ikke kjøpe flere store ting før de overtar den nye leiligheten. Dekoratøren kom nemlig drassende med to ting Himmelgutten ikke visste at de trengte i dag, nemlig et gammelt rismål og en like gammel bøtte.


Dekoratøren skulle egentlig ha bare den ene av dem, men så var de begge så fine og da gikk det som det ofte gjør. Det ble begge to. (Og kanskje en bøtte til, men det vet ikke Himmelgutten ennå.) Det hadde uansett ikke vært mulig å få med seg en ting til, bøtta hadde fått sånn fin oransje lapp på seg om man sjekket den inn på hvilken som helst flyplass. En sånn lapp som man gjerne finner på kofferten sin når man plukker den opp etter en vellykket shoppingferie.


Nå var det ingen lapp på den bøtta, men det hadde jo ikke noe å si. Man har da to hender, en hånd til rismålet og en hånd til bøtta. Posene kunne man legge oppi en av dem og vips var man på vei med raske steg for å møte Himmelgutten, for anledningen med lånt bil. Så kom regnet.


Dekoratøren stilte med friskt mot i shorts i dag, det er jo sommer. Sandaler, shorts og blazer holder jo som bekledning når man bare skal gå fra Himmelguttens jobb til sin egen. Med mindre det regner, men da kan jo bruke paraply.


Paraplybruk med to nye ting man måtte ha viste seg å være en utfordring, for i hvilken hånd tar man paraplyen når den ene holder et rismål og den andre en blytung bøtte? Jo, man bruke samme hånd som holder rismålet. Noe som førte til at en shortskledd, sandalbeskodd Dekoratør ble sett gående oppover Nordre gate med et antikt rismål som et skjold framfor seg. Mer som klar til kamp, i dette tilfellet kampen for å overbevise Himmelgutten at det var nødvendig å kjøpe to ting akkurat i dag.


Egentlig er den nye regelen ganske grei. Dekoratøren sier seg enig i at nå er det kjøpestopp fram til de har et sett nøkler til hver. Det er snakk om en og en halv uke, lengre kjøpestopp er overholdt før. Utfordringen ligger i at Dekoratøren antakelig finner noe han har lyst på allerede i morgen den dag, og det er helt sikkert noe man trenger også.


Kofferten er også innkjøpt for å være i den nye leiligheten, men den var Himmelgutten med på å kjøpe, så den teller ikke. (Bortsett fra at den skal jo bæres ned fire etasjer og opp to den også, og ikke er den noen lettvekter...) -fram med de oransje lappene. Ha en herlig onsdagskveld, og ikke glem jubileumsgiveaway!
Dekoratøren

14 kommentarer:

 1. Ha, ha=) Utrolig morsomt innlegg. Vi ler i Kiellandsgata=) Lykke til med kjøpestopp=) Vieke og Sven Morten

  SvarSlett
 2. :) bra at du berre har to hender!!! Går jo an å ta sånn strammestropp rundt livet og henge ting i? Og så finns det jo paraplyer som man fester på hovudet? Skikkeleg nice look får ein også?

  Ha ei herleg (shoppefri) veke vidare!
  E ;)

  SvarSlett
 3. He,he ;)
  Flotte ting da. :)
  Ønsker dere fine sommerdager videre.

  SvarSlett
 4. He he, jeg ler meg skakk! Herlig, herlig syn jeg kan se levende for meg!
  Stemmer i Elins tips over her ;)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Det må da være verdens søteste valp!! Lekre saker, helt forståelig at de kjøpa ikke kunne vente:-)
  Klem fra Karlotte som kjører ting rundt halve Norge fordi hun handlet saker til Landhandleriet ett år før det første rommet var ferdig! Sånn sett er et par uker fullstendig legitimt;-)

  SvarSlett
 6. Kjempelekre ting! Og smellvakker Ella! Den hunden er bare heeeelt nydelig! :-)

  SvarSlett
 7. Herligheten, Ella er jo bare sååå sjarmerende! SMELT!!!

  Hehe, ser det for meg;)
  Klem

  SvarSlett
 8. Rart det der at man shopper som en gal, når man egentlig ikke skal. Har dobblet flyttelasset av nips siden forrige flytting, men får bare ekstra trening av å bære, så det får bli trøsten :) Kule ting, så full forståelse!
  Ang kommenter på min blogg: For å si det sånn, jeg viste ikke en gang hva blomsten het, så tror nok du har mer å komme med der i gården. Fin er den uansett, og et kjapt google-søk sa at den veldig lett å dyrke, så kanskje vært ett forsøk?! Lykke til med pakking og salg!

  SvarSlett
 9. Hahahaha!!! Lykke til med shop-stopen!

  SvarSlett
 10. Kjære Himmelgutt og Dekoratør. Må få skryte av den flotte bloggen de har. For fine bilete, artige tekstar og smakefulle freistingar. Eg forstår også at bøttefristelsen ikkje var til å unngå. Som x-kremmerhusdame veit eg at det er farlig å nærme seg denne butikken. Eg må elles få rose dei gode ord som Dekoratøren la igjen på Svenngård-bloggen. Det er så godt å høre at andre oppfatter verda på lik måte. For så å finne eit bilete av nok ein liten nydelig hund på bloggen til de i dag var skikkelig bonus. Snakk om herlig! Hels trondheim frå meg (tidligare student i byen)!

  SvarSlett
 11. ....jeg ler meg ihjel!!!
  hahaha... Jeg SER det for meg.
  *klar for kamp*

  lol

  Herlige bilder ;)

  SvarSlett
 12. Hi,hi - herlig! Shopping er gøy, men ikke nødvendigvis like gøy å få det hjemover sånn som du beskriver - det må ha vært et komisk syn! (kanskje litt som bilen vår på lørdag når vi etter to uker drar hjem fra Danmark og undertegnede har shoppa mer enn en stor volvo med skiboks kan frakte.. Mulig at barna må sendes hjem med danskebåten slik at mor for hjem alle varene, he,he..

  SvarSlett
 13. ÅÅh....kommer ikke over hvor SKJØNN Ella er. <3
  God helg da!

  SvarSlett
 14. For ei nydelig lita hushjelp dere har. Kjempekoselig blogg dere har. La meg som følger, jeg.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett