torsdag 14. juli 2011

Rommet vi aldri blogger om, 1.0

Badet i fjerde etasje er et av rommene Keiserene kommer til å savne mest når de flytter. Badet som ble pusset opp av Dekoratørpaps'n for fem år siden, og som fortsatt gir litt hotellfølelse. Det er sjelden vaskemaskin på hotellbadet, men så lenge hånddukene er myke og matcher golvet er guttene villig til å overse den hvite bestevennen sin rent visuelt.


Sjakkrutet gulv, stort dusjhode og plass til bambusstigen var tre ønsker som ble oppfylt da badet ble pusset opp. Å ta morgendusjen i et dusjkabinett blir ikke helt det samme, men noe må man jo ofre.Da Dekoratøren kjøpte leiligheten var badet enkelt utstyrt. Veggene var malt og gulvet var av hudfarget vinyl. Et enkelt IKEA-skap over vannklosettet til toalettsaker og et speil over vasken. Å plassere et skap ovenfor et klosett er en særs dårlig idé. Damer og homoer som virker har som regel mye i badeskapet, vi kan kalle det a wider range på godt norsk.


Mye i et skap betyr at ting faller ut til tider, og da er det ikke stas når det faller rett ned til drukning i klosettet. Man bruker ikke en dedorant som har duppet i klosettvann, niks, det gjør man ikke. Man kaster den. Faren for at forbruket skulle nå uante høyder ble avblåst av Malene.


Malene lærte nemlig Dekoratøren at det var dårlig feng shui å la lokket stå oppe. Det betød visst at man kastet pengene sine i do. Langt fra virkeligheten var det jo ikke, så en ny regel om å alltid ha lokket nede ble vedtatt. Det virket, ingen flere druknede deodoranter og tannbørster.


Vola-knaggene må nok bli igjen, sammen med håndkletørkeren og det deilige dusjhodet. Stigen, kurvene og skittentøysdunken blir med på flyttelasset. Heldig er den som kjøper muligheten til å dusje her hver dag! For ordens skyld, det er ikke skap over klosettet lenger og man kan regne med et normalt forbruk av toalettsaker.

Ha en festlig aften!

Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. Elsker den bambus-stigen! Åh..om dere noen gang kommer over en lik (eller nesten lik) let me know ;)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Ååå, følte nesten allerede litt lengsel på deres vegne.. Skjønner godt at dere kommer til å savne det flotte badet deres! Kanskje det bli nytt bad i nyleiligheten om noen år også? (Husker ikke hvordan det så ut på bildene..) Enig med Marianne om at stigen der er nydelig! Jeg har den svarte, men har lyst til å pusse den og lakke den. Tror dere det funker på bambus?

  Ha en fin kveld videre!

  Stor klem:) :) :)

  SvarSlett
 3. Digger dette badet! Skjønner godt dere vil savne dette badet! Og mine absolutte favoritter, bambusstigen, skålene og skittentøyskurven, fikk dere jo heldigvis ta med dere videre :)
  Ha en fortsatt fin sommer!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Her i vårt hjem har vi bare EN regel, og det er lukk dolokket. Vet dere ikke at nr.1 dødsårsaken for katter er drukkning, I DO! tenk om lille Ramses skulle dette i do, det hadde jo bare ikke tatt seg ut.

  SvarSlett
 5. Nice bad!
  Nei nå må jeg snart legge meg.Sov godt og god helg til dere :D

  SvarSlett
 6. Hei, hvor er kurven på badet fra? Kult bad!

  SvarSlett
 7. aha - godt tips.
  jeg planlegger skap over do.
  skal definitivt holde dolokket gjenlukt!! :)

  SvarSlett