tirsdag 2. oktober 2012

Før/etter: Døra som ikke brukes

Dekoratøren lovte før/etter, og her kommer en liten impulsiv en. Gangen i leiligheten har intet mindre enn seks dører, og i tillegg mangler det en. Sju åpninger altså. Derfor har det blitt til at døren mellom stuen og gangen ikke er i bruk. Planen er at denne åpningen skal bli skoskap, men enn så lenge er det åpent inn til stuen. Det er tykke vegger i hele huset, også her. Derfor har dette blitt en nisje som drar til seg rot. Ikke har den vært malt heller. Vegger og dør har vært falmet mellombrune, med spor av tapet (!) og en million spikerhull.Dekoratøren ga blaffen i alt han har lært om forarbeid og grunning og gikk løs med liten rull. Dette måtte tre lag til for å kvele den ekle brunfargen, men det var verdt det. Ikke lukter det gammelt støv lenger heller.Inni den nymalte nisjen havnet samlingen med blader. Selv etter en drøy sorteringsrunde ble det nok til mer enn å dekke golvet inni der, for å si det sånn. En liten mimrerunde ble det også, og den nylig omtalte forsiden som Skal vi danse-Ben Adams brettet seg ut på dukket også opp. Heia Ben Adams.Man skal ikke kimse av hvor utrolig mye bedre tilstandene blir av tre kjappe strøk hvitmaling altså.

Ha en fin kveld!
Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. En flott måte å utnytte arealet man har på! Døra ble sjarmerende med noen strøk hvit maling! Artig med bladene der! :-)

  Når jeg er innom byen kjører jeg alltid innom Gyldenløvesgate der jeg vokste opp og hvor mine beste- og oldeforeldre bodde. Bare for å kjenne nærheten og kjenne på gamle minner. Lydene og luktene er fortsatt til å kjenne igjen. Og der stod jeg en formiddag og hva så jeg på hjørnet tro?! :-) Måtte bare kikke inn vinduene. Et herlig showroom og fullt av fristelser. Er såååå spent på nettbutikken! Ønskelisten er allerede lang! :-)

  SvarSlett
 2. Hold da op, hvor har I mange blade. Det er da helt vildt :-) Og hvor har I ret i, at maling kan forandre ting. Det er egentlig også helt vildt:-)
  Det hele ser så fint ud.
  Knus

  SvarSlett
 3. Det ble uendelig fint! kan man ønske seg nisje til jul mon tro..?
  Digger stylingen!! Flinkis :)

  SvarSlett
 4. Det ble skikkelig bra! Jeg synes sånne skikkelig slitte dører kan være flotte, jeg, men jeg må jo si at forbedringen var formidabel... ;) Kul ide å stable bladene også!

  SvarSlett
 5. For en samling med blader!! Jeg er imponert! En virkelig god ide for utnyttelse av plassen til skoskapet dukker opp. Og ja, det er virkelig utrolig hva et par strøk med hvitmaling kan gjøre altså :)

  SvarSlett
 6. Så fiiiint!
  Veldig grei måte å oppbevare gamle blader på!
  I LIKE!

  SvarSlett