torsdag 11. oktober 2012

Hurry curry!

Nettbutikken har vært åpen i fem dager og først nå begynner Dekoratøren å få hodet over vannet. Mange pakker har allerede kommet fram til kjøperen, og så langt har alt gått etter planen. Et par hektiske besøk på Clas Ohlson etter utstyr man ikke visste man trengte har det blitt, men fra nå av skal de fleste ordrer takles elegant. I dag ble det tid til å ta med en serie putetrekk ut på gaten for en kjapp fotorunde også.
Putetrekkene ligger til salgs her, og er blant keisernes største favoritter i egen butikk. Deilig myk fløyel, strikka bomull og lekre blokkprint, dette er en herlig miks av putetrekk fra Broste og Bungalow. Fargene curry/sennep og petrolblått går så fint sammen! Et kopphåndkle fra sistnevnte ga den turkise stolen en rask oppgradering, litt for kjapp kan man si siden den henger litt ned på undersiden...
Sola har lagt sin elsk på Trondhjem i høst, og i dag var inget unntak. Ellablomsten satt og furtet med ryggen til fotograferingen. Ladet opp til hun skulle møte søte kunder som kom for å hente varene sine på showrommet. Det er så koselig å hilse på kundene, sende mail og sms og alt sånn. Sånn stas!Det kom varer i dag også, men de må fotograferes før de legges ut i nettbutikken. Det som er nytt i dag ligger forøvrig her! Så fine... Kos deg!
Dekoratøren

3 kommentarer:

  1. Mannen har lagt sin elsk på trøflene som jeg fikk med i handelen, spørs om det må vanke en med chili eller mint etter hvert! ;)

    SvarSlett
  2. Elsker den strikka puta! For en farge! :)

    SvarSlett