fredag 12. oktober 2012

Neon

Sol hele dagen i dag også gitt, Trondhjem er sannelig en vakker by på høsten. Sola snek seg med på noen av bildene av dagens neonkantede puteskjønnheter. Bare for å skryte litt. Skryte må Dekoratøren gjøre av nevnte skjønnheter også. For selv om dette er tekstiler som ikke passer inn hjemme hos guttene klarer ikke han ikke helt å gi splipp på teppet som er sydd av gamle sarier. Blåsvart i fargen, med tusenvis av små håndsydde sting og et fantastisk broderi i korall på den ene kanten.



Sammen med dette teppet har guttene kjøpt inn en pute med samme broderier, en korallrosa pute med hvite stjerner og en liten neonrosa sjarmør trykket på linfarget pute. Kule hver for seg og veldig kule sammen. Selv om de ikke passer inn hjemme hos keiserne...


På ettermiddagen kom det plutselig varer også, varer som ikke var ventet inn på en stund. Hipp hurra for fine overraskelser og Overingeniøren som stilte opp som sjåfør igjen. Varene var fra Oi Soi Oi og ligger under den nye kategorien nyheter. Der har de fått følge av duftlys og saltskrubber fra Munkholm.

God helg alle sammen!
Dekoratøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar