søndag 13. januar 2013

En liten oppklaring

Da keiserne bestemte seg for å satse på nettbutikk var de begge enige om at Dekoratøren skulle ha en plass å jobbe fra utenfor huset. Det blir stort sett noen timer jobbing hjemme uansett, men det er greit å ha en plass som er jobben likevel. På søken etter lokaler til showroom og lager for firmaet endte gutter og hund opp på Møllenberg. For de som ikke kjenner Trondhjem så er Mølleberg Norges lengste sammenhengende trehusbebyggelse. Et trivelig strøk med gangavstand fra sentrum og noen få bevarte butikklokaler som ikke har blitt leiligheter. I et slikt et holder nettbutikken hus, og derfra sendes alle pakkene som skal ut til fine kunder.Showroom ligger altså i et butikklokale, og derfor tror nok mange at det er en butikk. Som aldri er åpen, for det står ikke noe om åpningstider på døra. Det stemmer det, for det er et showroom, et lager og en arbeidsplass, men ikke en butikk. Alle varene må kjøpes over nett, men man kan stikke innom for å hente ordren sin, og selvsagt stikke innom for en titt på varene. At showroom ser litt ut som en butikk skyldes nok også at Dekoratøren nå en gang er nettopp det, og savner å jobbe som det...

Til våren blir det stas å ta med seg stol og kaffe ut i sola, får håpe det ikke er så lenge til!
Keiserklem

6 kommentarer:

 1. Dere har så mye fint, tør ikke gå inn og titte på forhåndssalg... Nå skal det spares penger;) Elsker teak fjøla fra HKliving jeg kjøpte hos dere. Det er den fineste fjøla som finnes.

  SvarSlett
 2. Må ikke fryse ut de fine putene da, stakkar! Spesielt den grønne! Den skulle jeg gjerne tatt inn i varmen en gang... Hihi...

  SvarSlett
 3. jeg ble heeelt forelska i den korallfargede og mintgrønne puten og gleder meg til å få de i posten fra dere:))! Lykke til med nettbutikken:) -Neri kunst-:))

  SvarSlett
 4. Imponerende - jeg bestilte fra nettbutikken sent i går kveld, og i formiddag ble pakken postet! Hurra, og som jeg gleder meg!:)
  Hanne

  SvarSlett
 5. Guri malla, så fine fargekombinasjoner på putene på bildet. Synd at jeg må spare til ny sofa før jeg kan kjøpe puter å putte oppi den... Dere har en finfin blogg og en finfin nettbutikk, hilsen en eks-Møllenbergboer (Kirkegata) som pr tiden er utskremt til Østfold :-)

  SvarSlett
 6. Så bra at putene er allerede på vei:)! Det var jammen kjapt! Så flinke dere er:)) Gleder meg! Klem fra Neri Kunst:))

  SvarSlett