tirsdag 1. januar 2013

Velkommen 2013!

Keiserne ønsker det nye året velkommen med åpne armer. 2012 ble et turbulent år, et krevende år og et spennende år. 2012 ble året guttene sa seg ferdig med oppussing for en stund, året drømmen om egen nettbutikk ble realisert. Noen tøffe runder før den så dagens lys ble det, men det er i slike tøffe runder man lærer seg hvem man kan regne med når det butter mot, hvem man kan stole på og ha tillit til. Keiserne har tillit til at 2013 blir et bra år, og har med det gitt seg selv en nyttårsgave. Nydelige Fiducia fra Kähler står nå på pikerommet. Navnet Fiducia er italiensk og kan oversettes til trust på engelsk, tillit på norsk.


Fiducia står arm i arm på Bungalowduken. Setter man en og en for seg står de ikke så stødig, men sammen er de sterke. Keiserne står arm i arm med Ellablomsten og gleder seg til å ta fatt på det nye året. Nettbutikken kommer til være hovedfokus nå som malepenslene er lagt i kjelleren, og allerede i morgen skal det pakkes og sendes mange pakker. Mottakelsen av nettbutikken har vært over all forventning, og det er mye å glede seg til i året som kommer.Blanke ark er det mange av i et nytt år, og om ikke fargestiftene ligger klare, så gjør i hvert fall krittet det. I kveld skal guttene i andre få planene for våren 2013 ned på papiret. Stor nyttårsklem til dere alle!
Keiserklem


10 kommentarer:

 1. Alt godt ønskes dere for det nye året! Den vasen har en nydelig kontekst, jaggu ble den ikke min i jula også, jippi!

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til alle tre i andre!!
  Varme ønsker om kjærlighet, god helse, suksess og mangt et sosialt lag i 2013!

  Klem fra Maratonjenta:-)

  SvarSlett
 3. Rigtig godt nytår :-)
  Kram Tina

  SvarSlett
 4. Og stort nytårskram tilbage til Jer. Det er så dejligt, at netbutikken er en succes, og jeg ønsker for Jer, at den bare bliver en endnu større succes i 2013.
  Og hvilken fin historie om Kählervaserne. Fiducia! Vidste slet ikke at navnet havde en betydning.
  Rigtig godt nytår;-)
  Kh. Kate

  SvarSlett
 5. Fine Fiducia!
  Gratulerer med nettbutikk/2012:) Har ikke tatt meg en tur enda, men det skal jeg jaggu gjøre nå:)
  God 2013 til dere!

  SvarSlett
 6. GOD FORTSÄTTNING! som vi sier på svensk. Er overbevist om at 2013 vil bli et fantastisk år for dere. Masse blanke ark som vil få spennende gullbokstaver, fortellinger om suksess og glede, tårer og latter, arbeid og strev, kanskje også litt motgang, slikt livet er. Er så utrolig stolt og imponert av dere! Ha en strålende start på 2013 så håper jeg vi sees alle fire (fem med Ella da...:-)) snart. Nå venter vi spent på pakken med de bestilte varene fra Trønderriket....:-)) Största kramen till världens bästa kejsare!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelig handel i dag=) Superkoselig å se deg, og veldig artig å handle hos dere. Vi kommer gjerne igjen. Pengene for ekstrahandelen er satt inn. Ha en fin kveld=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Et riktig godt nyttår til dere alle tre!
  Det har vært så koselig å møte dere i året som har gått!

  En glede å følge dere! Dere er så kreative og går fullt inn for det dere gjør!
  Nettbutikken er bare sååå flott!!

  Et nydelig hjem fullt av sjel og personlighet!

  Gleder meg til å følge dere videre i 2013! :-)

  Klem fra Hilde!

  SvarSlett