fredag 28. juni 2013

Kelimkontrast

Guttene i andre malte golvene i fjor sommer, og de har ikke angret en dag. Alle møblene kommer bedre fram, farger vises bedre og rommene ble veldig mye lysere. Den turkise krakken er et fretexkupp, og lever nå livets glade dager på spisestua etter å ha hatt tilhold hos piken Anne på pikerommet. På bildene henger den litt med en ny putegjeng som er på visitt. Kelimputene fra Hübsch kom sent, men godt. Det gjør seg med en kontrast i tekstilene, den grove vevingen er veldig fin sammen med bomull, fløyel og lin.


Nå er de alltids helt alene på bildene da, det ble ikke tid til flere bilder i dag. Mureren som skulle fikse opp en sprukket tilslutning bak den ene rundovnen dukket endelig opp. Kjekk var han også, men guttene måtte dra på jobb og gikk glipp av showet.


Planen med putene hjemme hos keiserne er å teste dem på balkongen. En kontrast til alt det hvite i putene og bambusmøblene blir nok fint. Det får bli et prosjekt for helgen, nå er det pakke-pakke-pakke-tid på Dekoratøren og Ellablomsten.

Fin fredag!
Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Hvor er det smukt med den slidte taburet og kelimpuderne.
    Godt nok lang tid siden, jeg har været forbi bloggene. Både min egen og andres. Har været bloggen hæmningsløst utro med Instagram;-)
    Men dejligt med et gensyn.
    Kate

    SvarSlett