søndag 1. august 2010

Skattejakt på Fretex

Fylt med hjemmebakte knekkebrød, i hvert fall fram til jul.

Mens Dekoratøren ivrer etter å finne små skatter på Fretex og andre bruktbutikker, er Himmelgutten litt mer avholden og ser utfordringer i fulle skap og skuffer. Det har blitt langt mellom godbitene på Fretex, og prisene er skrudd opp til nye høyder, men det er fortsatt mulig å gjøre et kupp.


Å gå ut av butikken med gammelt fattigmannssølv i posen er nesten litt berusende, det er første og hittil siste gang man har sett slike ting på Fretex.


Dekoratøren er lært opp av mor at man trenger åtte eller helst tolv like av alt, det være seg tallerkener, glass, bestikk eller kopper. Derfor finnes det flere store stabler med likedane tallerkener i husstanden, både på kjøkkenet og på loftet. Likevel er det disse som brukes mest, i skjønn forening. Den øverste er arv, mens resten er små kupp.


At retrobølgen skulle slå helt opp til fjerde etasje hos oss er noe uventet på de fleste, men disse små vasene fikk være med hjem for den nette sum av 10,- og 25,- For et halvt år siden var dette ræl, nå er det stuerent.


Danske svibelglass er en favoritt, selv utenom svibelsesongen. Fine, fine fargen!
Dekoratøren

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Må bare kommentere! :-)
  Jeg er HELT ENIG i at Freetex har begynt å prise seg høyt. Jeg har også opplevd at det er lengere mellom skikkelig gode kupp!
  Fin blogg du har. Ser du er "ny", og jeg gleder meg til å se mere av hva du har å vise.
  Ha en super kveld!
  Hilsen miss moon

  SvarSlett
 2. Wheeeee! En kommentar!

  Takk, vi har begynt i det små med håp om å vokse litt.

  SvarSlett