tirsdag 12. oktober 2010

Alt i boks - også på soverommet

Etter at soverommet ble pusset opp, gledet guttene seg stort over den hjemmesnekrede hyllen som strekker seg langs den ene langveggen. Med en omfattende samling bokser og kurver var det nå mulighet til å få flere av de frem i dagslys.


Det er med andre ord ikke bare på kjøkkenet at dekorative bokser får vise seg frem.


Metallboksene fra Seletti rommer mye rart. En boks rommer praktiske reiserekvistitter og en annen har  skopuss i seg. Boksen nederst til venstre er fylt med kjærlighetsbrev og fine kort som undertegnede har fått av Dekoratøren.


De øverste to boksene i sink burde strengt tatt vært mer synlige, så fine motivene som pryder lokkene er.


Denne sorte boksen merket BEAUTY BAG inneholder skjønnhetsprodukter av en noe uvanlig sort.


Boksen fikk nylig bli med hjem fra Kongens by, og passer perfekt til guttenes silkebånd og annen gavepynt. Det er sjeldent gaver får forlate leiligheten uten bruk av skjønnhetsprodukter fra boksen.


Et knippe hatteesker står også på hyllen, og har blitt merket med fine sinkskilt. Den fargerike boksen er fra Bungalow, den sorte boksen i midten er Fretex-funn, og husets sysaker bor i den lille lyseblå kofferten på toppen.


Kurvene passer også meget godt oppå hyllen og avlaster dyrbar oppbevaringsplass på kjøkkenet. Som dere ser, trenger ikke oppbevaring være kjedelig. Hvorfor ikke la noen fine bokser og kurver pryde en hylle hos deg også?

Himmelgutten

1 kommentar:

  1. Nice. Ønsker å ha slik orden i mitt walkin closet også, men er dessverre ikke slik anlagt...(-;

    SvarSlett