fredag 15. oktober 2010

Blown away by India

Guttene i fjerde er svært reiseglade. Selv om begge reiser en god del i forbindelse med jobb, er nye opplevelser høyt prioritert hos begge når ferietiden nærmer seg. I disse dager gjør Dekoratøren seg klar til en nok en jobbreise til India.


For nøyaktig et år siden fikk Himmelgutten bli med til det fantastiske landet. Å ankomme India er som å tre inn i en helt annen verden. Heldigvis for undertegnede var dette andre gangen på et år han reiste dit. Det betyr derimot ikke at man unngår overraskelser og mildere varianter av sjokk. Så snart man klarer å stille inn hodet på "indisk modus", går alt så mye bedre. Da kan man bare senke tempoet og la seg inspirere.


Fargene. Maten. Historien. Menneskene. Kuene. Støyen. Sanden. Ja, det er i det hele tatt mange inntrykk som trigger nysgjerrigheten.


Det kan være fryktelig slitsomt å reise i India også. Er alltid så mye ekstra. Belønningen er all energien som fyller batteriene.


Det er elsk eller hat. Uansett hvilket forhold man utvikler med India, tør jeg påstå at man blir inspirert. Når man hele tiden blir utfordret og stilt på prøve, jobber hodet mer enn vanlig. Kreativiteten får bryne seg, og nye idéer dukker opp. For oss med en interiørinteresse noe over gjennomsnittet vil mange av idéene være relatert til hjem og innredning.


Månedens reise vil neppe bli et unntak. Vi håper Dekoratøren fyller kofferten med masse nye inntrykk, opplevelser og kreativitet, slik at årets juledekorering av leiligheten slår det som tidligere har blitt sett her oppe i fjerde. Lista ligger høyt, og det burde den vel gjøre? Det blir en spennende førjulstid. JaJippiiÆGlærMæ!
Himmelgutten

1 kommentar: