onsdag 20. oktober 2010

Første snøfall gir julefølelse

Tida flyr, og det er faktisk halvannen måned siden vi oppdaget at julebutikken på Kastrup hadde åpnet dørene allerede. Sesongens første julekuler er i hus for lengst, lerkegreiner likeså.


Imorges våknet vi opp til årets første ordentlige snøvær. Tidlig synes mange, men personlig synes jeg det er ganske så koselig.


Juleforberedelsene er dermed i anmarsj. Guttene er allerede i gang. For en gangs skyld blir det tid til skikkelige forberedelser i år. Planer om hjemmelagde marmelader og annet snadder er skrevet ned, og vi skal ikke se bort ifra at det blir et juleverksted eller to oppe i fjerde etasje snart.


Med et par juleblader i hus, ble det morgenkaffe i sengen sammen med Ella Fitzgerald idag. Tankene svirrer avgårde til pynt, kalendergaver og julekort. Julefølelsen sniker seg på. Marsipanen er allerede i butikken, så hva venter vi på? Mon tro om geitene i soveromsvinduet tenker det samme...


Himmelgutten

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er så morsomt å lese bloggen deres. Dere skriver så bra, og får hverdagen deres til å virke veldig eksotisk...:) Tenker ofte på bøkene om Berlinerpoplene når jeg er innom her- det er et komplement altså!
    Ha en fin søndag;)

    SvarSlett
  2. Takk for både hyggelig tilbakemelding og komplimentet! Hverdagen er nok ikke så eksotisk, men vi skal ikke ødelegge illusjonen... ;)
    Dekoratøren (som har samme fasong som Krumme)

    SvarSlett