mandag 25. oktober 2010

Mens vi venter...

Dekoratøren farter fortsatt rundt i Asia på jobb. Mye slit og lange dager preger nok dagene, og det er nok en sliten mann som kommer hjem om et par dager. Hjemme i leiligheten bruker Himmelgutten ventetiden til å forberede oppussing av et nytt rom.


Må innrømme at arbeidslysten ikke er på topp enda, men vi jobber med saken. Skal forsøke å overgå våre venner hos denne urmakeren i Hong Kong hva gjelder energinivå de kommende ukene. Allerede sorterte magasiner har ikveld fått flytte midlertidig opp på loftet, og en stor del av bunkene har tatt veien til gjenvinningsstasjonen.


Det er jo den rette årstida for oppussing. Hustrig vær og kaldere dager gjør sitt til at det er deilig å pusle hjemme. Dekoratøren får nok et lite klimasjokk når han kommer hjem. Hong Kong på denne tiden minner om alt annet enn midtnorsk høst.


Levering av ny sofa nærmer seg med stormskritt, så det er bare å brette opp ermene. Vegger og tak skal vaskes og klargjøres til maling. Vi skal til og med teste rullesparkel, for å lettest mulig slippe unna enda flere år med gammel strie på veggene.


Tiden går fort, og snart er begge guttene under samme tak igjen. Etter litt restituering og avkobling etter en lang reise, er nok Dekoratøren også klar for å ta fatt på hjemlige utfordringer. Sammen skal vi nok finne arbeidslysten og trappe opp arbeidet. Motivasjonen er stor for å starte advent med ny stue.


Mens Dekoratøren absorberer de siste impulser og inntrykk i Østen for denne gang, drømmer Himmelgutten seg tilbake til de mange reisene der borte. Det begynner å bli lenge siden nå. Heldigvis kan man bli inspirert av minner også. Ventetiden er i ferd med å ta slutt og det er dags å komme ordentlig i gang med vårt nye prosjekt. Nytt innlegg om selve prosjektet kommer snart!
Himmelgutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar