lørdag 1. desember 2012

Keiserne presenterer merker 18

Nå er det lenge siden keiserene presenterte en ny leverandør, og dagens avsløring har de gledet seg til å fortelle om. Puter er noe de aller fleste ikke får nok av, til tross for hva en del menn mener, og dette er en ren puteleverandør. Eller putetrekk, for å være korrekt. Putetrekk er mest praktisk når man går for raske skift i sofascenen. Damene bak dagens avsløring er drevne interiørdamer, de har skjønt hva som ofte mangler når man skal sette sammen et puteskift. De er norske, mange vet hvem de er og de har startet sitt eget merke nå i år. Damene heter Alexandra og Vibeke, og dagens avsløring er: BON DEP!



Alexandra Villefrance og Vibeke Grønseth, damene som drev butikken Shabby i Oslo i åtte år har startet opp Bon dep sammen. De har laget den basic-puten de aldri fant til egen butikk, en pute i vakre farger, god kvalitet og pen pris. Den puten som roer ned uttrykket når man blander den med mønstrete puter. Vakre farger er ingen overdrivelse, keiserne satte opp sin bestilling og innså at det var kun tre farger de ikke hadde plukket ut. Da var det ingen vei tilbake, keiserne bestilte fullt sortiment! Du vil altså finne alle fargene i kolleksjonen i nettbutikken om ikke lenge. Kanskje står eskene klare til oppakking allerede mandag!



Navnet Bon dep var noe Alex og Vibeke funderte lenge på. De kom fram til bon som betyr god på fransk og dep som betyr vakker på vietnamesisk. Ved siden av Bon dep jobber Alex som stylist, du har sikkert sett noen av hennes verk i interiørbladene, og Vibeke driver Natura cashmere sammen med en annen venninne. Driftige, kreative damer med andre ord.

Alle bilder er lånt av Bon dep.

Keiserne er forøvrig opptatt med innkjøp denne helgen, planlegging av våren 2013 har vært i gang en stund. Det er mye å glede seg til, men først kommer heldigvis julen. Den, den gleder keiserne seg til!

God helg!
Keiserklem

1 kommentar:

  1. Putedilla jeg? :-)
    Det MÅ jeg jo bare ha!

    Noen kjøper seg sjokolade og jeg kjøper puter!
    Og sjokolade! :-)

    Ingen kos uten puter!
    Er spent på nyhetene utover 2013 nå ja!

    Gleder meg til å sjekke ut nettbutikken for disse flotte putene! :-)

    Kos dere videre!

    Klem fra Hilde!

    SvarSlett