mandag 4. mars 2013

Det straffer seg

Man skal ikke skryte for mye av sol og bare fortau. Det straffer seg. På samme måte som det alltid har snødd en halvtime etter at Dekoratøren har satt vinterskoene på loftet. Forrige helg bød på solbrillevær, årets første ute-Dromedarkaffe med Ella på fanget og uken som kom inneholdt både joggesko og vårjakke. Det gikk over, kan man si. Denne helgen ble regn, sterk vind og snø. Om hverandre, hele tiden.


Planen om å rydde balkongen gikk ut til fordel for sikring av rot som kunne blåse på fjorden. Det ble ikke utekaffe, men det ble kaffe og masse kos inne. Planen om å pynte litt til påske gikk ut den også, det var for lite påskestemning å hente. Å få unna noen poser Anthon Berg mandelegg gikk derimot greit. Best å få det unna før det blir skjemt.


Mandag har startet med samme vær som helgen har bydd på, så det ble støvler på keiserne og gummisokker på Ellablomsten i dag. Det skal pakkes en haug med pakker, det blir en hektisk dag og det er jo stas!

Ha en fin start på uken!
Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. Such cute eggs! Have a great Monday! xo

  SvarSlett
 2. HA HA HA...Jeg kjenner til det problemet med sjokolade som kan bli skjemt. Sjokolade og kaker er jeg redd skal bli skjemt...best å ta ansvar!

  SvarSlett
 3. Det var påskeeggene sine det, noen sånne kunne vært dugandes som tilskudd i påskepynten! (Og når ikke-spisendes egg gir meg litt lyst til å ta en bit allikevel, så sier jo det alt.:))

  SvarSlett
 4. Hehe....ja her i nord har vi hatt tre forskjellige årstider i løpet av en uke....med varmegrader og sol, regn og storm og nå minusgrader og skikkelig kaldt vintervær med snø innimellom. Klarer ikke å bestemme seg liksom....

  Da er det godt å kose seg inne med sjokolade ja :)

  SvarSlett
 5. Vi satser på at det snart byr seg anledning til utekaffe igjen, og at vårpynting kan få stå pent i ro ute uten å blåse milevis avgårde på tur...
  Ha en videre strålende uke! Ses på søndag :)

  SvarSlett