torsdag 14. mars 2013

Tid til frokost

Bloggeformen kom som ei kule, innlegg hver dag og gode greier. Den er der fortsatt, den har bare ikke fått slippe til i dagene som går. Masse nye varer, ei helg med søndagsåpent showroom og så var det rett på Manic Monday. Himmelgutten er utenbys på kurs og Dekoratøren satte pakkerekord i går. Hvordan noen har tid til å ha barn er ikke til å begripe...


Dekoratøren funderer på om det skal settes en ny standard for frokost neste uke. Frokost hjemme, med fyr i ovnen på pikerommet og tente lys. Kanskje det hjelper med en ny smørboks, selv om man han egentlig ikke spiser så mye smør. Det viktigste er at det blir en myk start på dagen, en start med litt tid til å våkne. Kanskje blogge til frokost?


Best å ikke ta seg vann over hodet. Morgenfrisk har Dekoratøren aldri vært, og med vill panikk for å få vann over hodet også. Det holder nok med å bestemme seg for ny smørboks, denne fra Liebe er en til å bli glad av. Det samme er marmelade fra Meyers også...

Ha en finfin dag, plutselig er det helg igjen!Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. Fineste smørboksen! Godt med en "myk start" på dagen som du skriver. :) Fargen på lokket ser mer rosa ut her enn på produktbildet i butikken - er denne fargen mest "riktig"?
  Travle dager, med barn kommer ofte bloggen i andre rekke (naturlig nok!) for meg, og da kan det plutselig gå altformange dager mellom innleggene, selv om man ikke ønsker det sånn.
  Fortsatt god uke til dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den stemmer nok mer den rosafargen som er på bildene her ja, disse bildene er tatt ute og bare lysnet litt.
   Keiserklem

   Slett
 2. Jeg har lyst på alt. Prikkete kopper, turkis vannkoker, marmorfjøl, stol, marmelade, sjokolade...

  SvarSlett
 3. I totally love the butter box!!!

  SvarSlett
 4. Ja, det er viktigere enn man skulle tro med en god og myk start på dagen!

  SvarSlett
 5. Som det uforbedrelige B-mennesket jeg er holder det med å greie smøre på ei skive og ta i hånda på tur ut... Men det høres deilig ut med en slik rolig start :) Får satse på at helga kommer fort og at påska kan bringe noen slike deilige frokoster!

  Ha en videre strålende start på uka!

  SvarSlett
 6. Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

  Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

  I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 14.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

  http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

  Frist for å være med er 5. april.

  Ha en flott uke!

  Beste hilsen Franciska :-)

  SvarSlett