fredag 8. mars 2013

En gylden mulighet

Få materialer har vært hyppigere offer for blogger-sprayboksene enn messingen. Loppemarkeder og bruktbutikker er raidet for lysestaker med fin fasong men med "feil" farge. Dekoratøren lot messingen ligge på loftet, han har aldri vært noen god sprayer. Dessuten hadde han et solid utvalg av lysestaker med sølvfarge da han møtte Himmelgutten, som jammen hadde noen med seg i flyttelasset han også. I julen som ble pakket bort for to måneder siden var messingen framme for første gang på mange år, både dekketallerkener og lysestaker. Nå er de pakket bort igjen, men ny messing har sneket seg inn i interiøret hjemme hos keiserne.Rå messing fra H. Sjalm P. er på vandring fra rom til rom for å finne den ultimate plassen. Først på stua, så på spisestua og nå altså på soverommet. Perleblomsten blir nok bytta ut med en sukkulent etter hvert som påska er krysset av i kalenderen. Denne messingen er ikke av slaget som skal pusses, den skal ha det rå, upolerte uttrykket. Det har ikke noe å si at det passer godt sammen med messinglampene på soverommet...Messinglampene er det mange som misunner keiserne, og nå er de snart å finne i nettbutikken igjen, rett over helgen. En stor sending med Bloomingville er på vei inn, både kunder og keiseren gleder seg stort. Noe annet keiserne gleder seg til er åpent showroom på søndag. De skal bruke kvelden i dag og morgendagen på forberedelser, det skal bakes litt og vaskes litt og vips er alt klart til å åpne døren.


Forhåpentligvis er det like mye sol da som i dag, så mye sol at Dekoratøren kommer til å vaske det ene vinduet på innsiden så snart dette er publisert. Fram med ny såpe fra nettbutikken, her skal det testes til vindusvask!

Ha en fin helgestart!
Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. Så herlig! Formene på disse var jo kjempeflotte, liker at de er så rette og enkle! Ellers må jeg innømme at jeg er en av disse ivrige sprayerne, i alle fall på de snirklete lysestakene - enn så lenge.. ;) God helg!

  SvarSlett
 2. Det ser rigtig godt ud. Håber I får en god dag på showroom'et. Her er det frysende koldt, blæsende og med sne:-( Vi vil have forår - NU.
  Kate

  SvarSlett
 3. Hei
  Kan dere legge ut oppskrift på cookies fra åpent showroom i dag? Chililakris tranebær?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den ligger her: http://keiserensnye.blogspot.no/2012/10/ukens-oppskrift-lakriscookies-med.html :)

   Slett
 4. Messingen ble sprayet her i huset, eller rettere sagt på hytta, men når sesongen starter igjen er det mulig den malingen fjernes gitt, i alle fall etter å ha sett den nydelige messingen hos dere her :)

  Nå skal jeg lene meg tilbake, og nyte litt deilig kaffe og de deilige lakriskjeksene jeg bakte etter besøket!

  Ha en videre strålende ny uke!

  Klem :)

  SvarSlett