søndag 7. april 2013

En søndag for seks måneder siden

En søndag for seks måneder siden våknet guttene i andre med tusen sommerfugler i magen. Ingen av dem husker hva slags vær det var den dagen, hvem som lagde kaffe og frokost eller hvem som dro en gjespende bulldog ut på første lufterunde. De hadde tilbragt kvelden og deler av natten med testing, korrekturlesing og med god hjelp av Arkitekten (som står bak den grafiske profilen) var første ordentlige kjøp i nettbutikken gjennomført.


Det de derimot husker, er at de stod opp til at Hilde bak bloggen Bjørkli Søndre ikke hadde klart å vente med å handle til nettbutikken var erklært åpen. Planen var å kringkaste åpen butikk klokken tolv, men Hilde visste hva hun ville ha og var ferdig handlet 08.09 på søndagsmorgenen. Etter hvert rydde det inn med ordrer, fra både kjente og ukjente. Navn de kjente igjen fra Instagram, fra kommentatorfeltet her på bloggen og nye bekjentskaper som hadde gledet seg nesten like mye som keiserne selv til åpningen.


I dag er det altså seks måneder siden, tiden har flydd. Hverdagen er snudd helt på hodet for den lille familien i andre, spesielt for Dekoratøren og Ellablomsten. Etter å ha gått hjemme i noen måneder og så holdt til på lager/showroom med mye venting på varer, var de endelig i gang. Skummelt, fantastisk og overveldende på en gang, et nytt kapittel i livet var godt i gang. Påfølgende dag var det mange pakker å pakke, nettet virket ikke på showroom og alle pakkene måtte kjøres hjem til keiserne før de ble sendt...


I morgen er det mandag, og det skal pakkes mange pakker. Rutinene for pakking har heldigvis kommet seg, så Dekoratøren gleder seg mer enn han gruer seg. Ellablomsten forholder seg like avslappet til det hele nå som da, hun er mest opptatt med å utnytte varmekablene på showroom maks. Før solen titter inn vinduene, da er det viktig å flytte på seg, det får bare være at man må ligge i klem under et bord. Sol er sol.


Seks måneder har altså gått siden nettbutikken åpnet, et halvt år med daglige oppturer, nedturer og nye erfaringer. Ingen dager har vært like, og godt er det. Det er ingen vits i å dra det så langt som å si at hver dag er et eventyr, man skal ikke overdrive heller, men ferden fra plan til åpen butikk i seks måneder har vært og er et eventyr.


Til alle dere som handler hos oss: TAKK! Bildene er dagsferske, og inneholder puter og putetrekk fra Tell me more og Broste.

Keiserklem

20 kommentarer:

 1. Gratulerer med 6 spennende måneder!
  Masse klemmer fra Lottemora.

  SvarSlett
 2. Og oppskriften jeg lovte dere, hadde jeg helt glemt. Men den kommer på mail nå i dette øyeblikk

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 6 måneder! Herlig skrevet tekst, og de nydeligste bildene!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 6 måneder! Jeg synes dere er så flinke, og dere skal være stolte av den fine nettbutikken deres. Hurra for gründere som tar steget og som ikke minst lykkes!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 6 mnd!!
  Dere er så flinke:)
  Vi eeelsker butikken ♥

  SvarSlett
 6. HURRA for dere og gratulerer så mye : ))

  Når den halvbrutale shoppingstreiken min snart er over, må det bli saupute og mer til! Det er en fryd å scrolle rundt i nettbutikken deres!! :D


  Dere skal vel fortsette med Bungalow, forresten? Ser det er blitt færre produkter fra dem? :/

  Klem fra Silje.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silje!

   Vi venter en stor sending Bungalow inn snaaart, ingen planer om å slutte med det nei!

   Keiserklem

   Slett
 7. I tog en stor chance (risiko) og I har meget fortjent, at det skal lykkes for Jer. I har været gennemførte og stilrene i Jeres valg af varer - ja hele konceptet, og det hele virker bare så professionelt og sikkert.
  Så kæmpestort tillykke med Jeres første halve år. Jeg ønsker Jer alt det bedste fremover.
  PS. Og at I dårligt kan huske, hvad I fik at spise den morgen for seks måneder siden, vidner om, hvor konfuse I har været;-)
  Knus fra Kate

  SvarSlett
 8. Gratulerer med seks vel gjennomførte måneder! Det blir maaange flere vet dere ;)
  Jeg gleder meg i alle fall til hver gang jeg kan scrolle gjennom nyheter, og ikke minst hente inspirasjon på showroom! Det jeg trodde jeg kunne greie meg uten kan jeg plutselig ikke når jeg kommer dit, hehe.

  Ha en videre strålende uke :)

  SvarSlett
 9. Grattis, bra jobbet!
  Det kommer en ny bestilling i kveld, hold av to av de blå putetrekkene til meg :-)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med 6 måneder:)på tide at eg snart handler hos dere eg og,litt treg eg,hihi!
  Dere har masse fint!

  Fin ny veke til dere!

  SvarSlett
 11. Vet ikke om det er fordi jeg sitter med Martin Hallas skjøre stemme i bakgrunnen, men dette var jo rett og slett rørende lesing. Jeg er så imponert over dere! Og jeg gleder meg til fortsettelsen, kjenner jeg:-)

  Ha en strålende dag flotte gutter og søte Ella!

  Mange klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye til keiserne :-D Tida flyr, det er sikkert&visst!
  Lykke til videre med alskens utfordringer, stå på!

  SvarSlett
 13. Gratulerer med 6 mnd, spennende :) :) lykke til videre også. Klemmer fra Anette

  SvarSlett
 14. Gratulerer!! Dere er så flinke, og en kjempestor inspirasjonskilde. Nå har jeg bare handlet hos dere to ganger (foreløpig), men det kommer til å bli mange fler! Da jeg og min kjære gikk fra showroom sist, etter å ha sikla på de fine tingene dere har og ha kost med nydeligste Ella, bestemte vi at andre interiørbutikker her i Trondheim bare kan få være. Så lenge dere har de tingene vi vil ha, så handler vi hos dere. Supergod service har så mye å si :) Så vi ses nok igjen, og ha en kjempefin uke!
  Hilsen Nina :)

  SvarSlett
 15. Superfin nettbutikk, og veldig rask levering :-))) Har akkurat handlet for 2 gang i nettbutikken deres. Venter også veldig på at lotus bollene skal komme:-))Arig og fin blogg har dere også:-)) Hisen en trønder ;-)

  SvarSlett
 16. Førstemann til mølla, her skulle ingen godbiter slippe unna! :-)
  En superherlig nettbutikk med de vakreste fristelser!

  Dere har funnet så flotte leverandører og satt sammen et fantastisk vareutvalg! Og det vakreste showroom ever... Fylt av vakre ting og personlighet!

  Mine nyeste kobberlykter er jeg bare såååååååå forelsket i!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 17. gratulerer med lite jubileum :)

  Åpent^hus / #Open_house

  SvarSlett
 18. GRATULERER med seks måneder! Vi er stolte over dere! G&F

  SvarSlett
 19. Grattis med halvtårsdagen!

  SvarSlett