mandag 22. april 2013

Rydding i hyllene

Søndag hadde åpnet keiserne døren til showroom, med lakris-cupcakes på disken, bambusmøbler ute og egen silkepapirdame bak disken. Masse fine folk stakk hodet innom, både kjente og ukjente. Mange gikk ut med en pose i hånden, og i posene lå både ting de hadde ønsket seg en stund og en god del impulskjøp. Putene på bildenee i dagens innlegg ble satt ned til denne søndagen, og det ligger fortsatt noen igjen i nettbutikken. (Den lille puta øverst til venstre er ikke nedsatt.)


Du finner putene her, og om dette er noe du har ønsket deg bør ikke vente for lenge!


Keisere rakk å feire bursdagen til Far også, med en liten omvei innom Burger King på veien. Det ble ikke mer enn en muffins på hver av dem, så da passet det å spise litt kake etterpå. Tradisjonen tro hadde Mor og Far tenkt at det ikke holdt med en romkake på størrelse med Hitra, det var rullekake og formkake og vannbakkels i tillegg...


Passe kvalme, ganske slitne og likevel oppglødd over at det kommer en Interiør og Design-event til Trondhjem i oktober gikk søndagskvelden med til å slite sofaen litt. Det er en viss sjanse for at det samme skjer i kveld også.

Ha en fin ukestart!
Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Åååå så synd jeg ikke bor i nærheten... utrolig vakre puter, og fantastisk vakre og stilfulle bilder ;) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne tittet innom ja, men det er litt langt unna her også. Fargen på krakken til venstre - dere har ikke tilfeldigvis fargekoden på den vel?? Holder på å lete etter en turkisblå farge. Har havnet på en som heter Petrol (sjøsmaragd) som jeg tror jeg vil prøve, men fargen på krakken her var også helskjønn!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Krakken er kjøpt brukt med den fargen, så fargekode blir nok litt vanskelig... Det er jo ingen fare om man bor langt unna Trondhjem og showroom, alle varene er bare et tastetrykkk unna!

   Slett