torsdag 11. april 2013

Grønne trær

Keiserne blir sjelden værsyke, men de er veldig klare for å henge vinterfrakkene på loftet og ta fram halvstrømper og småsko. Ti kvadrat balkong fylt med rot skal ryddes og skrubbes, det er litt for lett å legge ut avblomstrete greiner og løkplanter der ute... Golvet der ute har fått et temmelig skarpt grønnskjær takket være mor og datter Lønnetre som står i bakgården. (Mor er sikkert like gammelt som huset og datter har skutt i været de siste årene og sørger for at keiserne slipper å se bakgården til naboen.)I påvente av grønne vekster som kan settes ut har keiserne kjøpt seg to små myrtebusker på stamme. Mørke grønne, blank i bladverket og visstnok enkle å stelle. Det vil vise seg med tiden, men akkurat nå står de i nye potteskjulere/lysglass fra Madam Stoltz i all sin prakt.


Nevnte potteskjulere/lysglass har en liten venn som tar bare telys. Disse er det et fantastisk skinn i når lysene er tent. Dekoratørmams lagde "åååh"- og "ÅH-lyder" da hun så dem med lys i, så der har dere en nesten uavhengig referanse til hvor fine de er.

 

Det er på sin plass å takk for alle fine ord her på bloggen, på facebook, instagram og mail i forbindelse med feiringen av seks måneder med nettbutikk. Det er så mye fine folk der ute! TAKK!

Nå må dekoratøren runde av, så han ikke bruker opp alle ordene og får en ufrivillig bloggeangst i ukesvis igjen... Ha en fin kveld!

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Så skjøre og vakre! Helt forført av disse vakre krukkene og telysestakene! Må visst rydde bort litt her hjemme så det kan bli plass til noe nytt...

    Ha en videre deilig helg! Det blir vår snart ;)
    Klem:)

    SvarSlett