torsdag 18. april 2013

La strutseeggene være!

Søndagens fotorunde foran teglsteinsveggen hadde flere sceneskifter. Bildene i dagens innlegg er fra runde to, og til dette var det nesten umulig å holde Ella borte. For å ta igjen fargen på skinnputa fra Bloomingville hentet Dekoratøren fram strutseeggene Himmelgutten kjøpte med seg hjem fra Zambia. Store, overraskende sterke og som ekstraeffekt; med spennende lukt for bulldogsnuter.


Noen dyp research har ikke keiserne gjort, men de spekulerer litt på om det kan være litt katt i Ella. Det er noe med måten hun bruker forlabbene når hun skal fange edderkopper og maur, samt når hun skal finne ut hva de store, runde ting med rar lukt er for noe. (Legg på de skingrende hylene som kommer av og til er det ikke rart noen tror guttene har en katt...)


Strutseeggene er ikke alene med skinnputa på bildene. Dekoratøren har tatt fram en stripete favoritt fra PB Home. Den har guttene hatt framme på stua siden de kom inn, den er så fin! Ella er ikke like begeistret, noe som er helt greit for papsene. Røytesesongen er i gjære, hu hei!


Før eggene kom fram i lyset var det full oppmerksomhet fra den firbente assistenten på svarte honeycombs, altså de svarte papirkulene som ligger på gulvet og på bambusbenken. Veldig trendy, effektfulle og dekorative. Slike, om enn i litt andre farger hang på pigg i bokhandelen Dekoratøren var dekoratør i hine hårde dage. At disse en dag skulle være bloggemateriale og trendy ville han ikke trodd på om noen hadde gitt han penger for det en gang. Det meste som hang på pigg i avdelingen for Partyartikler hadde hengt der en stund, det ble ikke fylt på. Man blåste støv i stedet.


Ellers på bildene kan man se ei nydelig jutematte fra Broste, en rund matte i sjøgress fra Bloomingville og ei grå matte med svart stjerne fra samme plass. Etter at keiserne flyttet inn i leiligheten i andre har de fattet interesse for tepper og matter. Det kan ha noe med at det er mer golv å fylle ut, og ikke minst at det er kaldere golv. Jutematten har de selv, den blir bare finere og finere etter hvert. God å gå på, enkel å støvsuge.


Den svarte bambuslampa fra Broste har hengt fra taket på pikerommet, men sannelig kan den brukes på gulv eller bord også. På pikerommet henger det forøvrig en porselenslampe fra Bloomingville. Uten lys. Ting tar tid.


På tide å runde av, det skal pakkes pakker og ryddes på showroom. Solen skinner og da er det ekstra godt å holde på. Kanskje blir det til og med fristende å pusse vindu?

Ha en fin dag, snart er det helgen igjen!
Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. Deilig inspirasjon på en torsdag! Trenger noe pent å se på for tiden..

  Men på tide å riste av seg ettertanken for et lite øyeblikk...

  Så dere også har en 'katt'?! Herlig! Vi har også et slikt firbeint dyr, som etter papiret å dømme skal være av rase vofs, men som vi kan lure på om det stemmer innimellom... På størrelse med en katt, mjauer som en katt og elsker ovnsvarmen som en katt. Men, det er kjekt! For da får sjefen sjøl hund, og jeg katt, hihi :)

  Ha en videre deilig avslutning på uka!
  Klemmer :)

  SvarSlett
 2. Partyvarer var virkelig en undervurdert varegruppe!
  Those were the days...

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Først vil jeg bare si jeg synes dere har en fantastisk blogg og nettbutikk. SÅ mye fint, gosh! :)
  Men.. Den skinnputa fra Bloomingville. Jeg MÅ(!) ha en sånn, er helt forelsket.. Og nå finner jeg den ingen steder :( Hjertesukk. Har googlet rundt og finner ikke noe lignende heller. Har dere noen som helst idé om hvor jeg kan få tak i en sånn?, så blir jeg evig takknemlig <3

  Hilsen Camilla :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Camilla!
   Dersom Bloomingville har den inne kommer vi til å bestille den på nytt. Send oss en mail så vi kan ta kontakt med deg når vi vet mer!

   Slett