mandag 20. september 2010

Alt i boks

Hva er vel en kjøkkenbenk uten fine bokser? I ethvert møblert hjem med respekt for seg selv finnes det garantert noen bokser verdt å skrive litt om. Oppe i fjerde etasje hos guttene trenger man ikke lete lenge før man finner et utall bokser i alle mulige varianter. Det finnes en boks til alt!

Tebokser tilhører nok husets elite hva gjelder bokser. Med sine fine farger og spennende mønstre gir de kjøkkenbenken både liv og pynt. På tross av et nokså sparsommelige innhold står de nyinnkjøpte teboksene fra Rare Tea Company trygt på benken.


Mange reiser i Østen har satt sine spor i guttenes hjem. Bokser er selvsagt intet unntak. Denne boksen fra Terre d'Oc fikk nylig bli med hjem fra Paris. Er den ikke fin?


Selv under sommerens turné i Sentral-Europa klarte guttene å få med seg et par bokser. Denne boksen fra erverdige Café Florian i Venezia rommer deilig sort te med roseblader og bergamot. Mmmm!


Kusmi Tea er en gjenganger for tedrikkere og har prydet mang en kjøkkenbenk og blogg de siste årene. Teen er kanskje ikke av ypperste kvalitet, men det brede utvalget og innbydende boksdesignet resulterer fortsatt i nye kjøp.


Som dere sikker skjønner, har mange bokser fått flytte inn hos guttene. Selv de tomme teboksene gjør nytte både som knekkebrødbokser og annen oppbevaring. Det skal mye til for at en boks må ta lokket og gå. Der det er hjerterom er det husrom - er det ikke det de sier?
Himmelgutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar