torsdag 30. september 2010

Hodet på rett plass

Oppe i fjerde etasje hos Dekoratøren og Himmelgutten finnes mange skatter fra fjern og nær. En sterk reiseglede og en forkjærlighet for Asia har, som tidligere nevnt, satt sitt preg på interiøret. Buddha-hoder i mange ulike materialer og fasonger er elementer som krydrer leiligheten.


Hodene flyttes med jevne mellomrom fra sted til sted i leiligheten, og er selvsagte innslag i Dekoratørens kreative utfoldelse. Noen hoder er kjøpt i Norge, men de fleste er et resultat av heftig pruting under skattejakter i Østen.


Denne gamle figuren har fått selskap av nyinnkjøpt &-tegn fra vår nabo i sør, samt noen flotte telysglass i samme farge.


Dette steinhodet fant Himmelgutten i en bortgjemt bakgate i Hong Kong for et år siden, og bor for tiden i vinduskarmen på kjøkkenet.


I stua har en gjeng buddha-hoder slått seg til ro oppå det gamle skapet, som en gang tilhørte Dekoratørens oldeforeldre. Lysestakene til venstre har faktisk faren til Himmelgutten gitt i julegave noen år tilbake, og skålene i fattigmannsølv er både arv og Fretex-kupp. Nye turer til Østen står for tur. Mon tro om noen nye hoder sniker seg med i kofferten denne gangen også..
Himmelgutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar