søndag 26. mai 2013

BungaLOVE

Da keiserne planla hvilke merker de ville ha i nettbutikken var Bungalow en av de aller første som kom ned på papiret. De hadde allerede da en fin samling med puter, bokser og kjøkkenhåndklær derfra, og pleide å legge turen innom Bungalows butikk i København om det passet seg sånn. Bungalow har funnet formelen for å ta noe veldig indisk, sette sine egne farger på det og gjøre det enkelt å plassere i et nordisk hjem. Man blir glad av å tørke oppvasken med et kjøkkenhåndkle/en kopphåndduk fra Bungalow.


På messen i Herning, da nettbutikken fortsatt var kun i hodene til guttene, ble de mottatt med smil og åpne armer. Allerede da var det vanskelig å begrense seg, og verre har det blitt. Ikke bare er tekstilene fine for seg selv, de er veldig fine å blande også. Noe Bungalow har toppet med å lage fløyelsputer i over førti uimotståelige farger.




Keiserne har ikke brukt mange farger i interiøret tidligere, men nå har det skjedd en endring. Dekoratøren som har hatt et temmelig anstrengt forhold til fargen grønn i mange, mange år. Temmelig mystisk har det skjedd en drastisk endring der, kanskje er det etter å ha hatt verdens grønneste pute liggende framme på showroom en stund, kanskje er det fordi livet har endret så såpass mye at verden sees med andre øyne. Den grønne puta har blitt med hjem, ligger i sofaen og der skal den få bli en stund. I går plukket Dekoratøren liketil ut et grønt slips til Himmelgutten da han var shopping-assistent.


Guttene har besøkt Bungalows showroom i København også, et herlig stort og åpent lokale. Et større fargespill skal man lete lenge etter i Skandiavia. De skulle bare innom og si hei den gangen, kanskje etterbestile litt. Det ble mye, og hurra for det! På showroom tok Marianne imot med åpne armer, og har siden da utnevnt seg til å være "tante i København". Tantes hjem var forøvrig i julenummeret til norske Elle Decoration, har du dette i bunkene hjemme må du ta det fram og nyte fargespillet.



Noe av det beste med blokkprinttekstilene er at de holder seg i vask. Ella har sin egen blokkprintpute på jobben, og selv om hun har angst for sølevann og gjørme blir puten skitten etter en stund. Ellas pute er lik den bakerste med grått mønster på bildet over Ellabildet, og god å finne når søvnen kommer snikende.



Kombinasjonsmulighetene er uendelige, her er det din egen smak og fargesans som vet best. Keiserne har hatt de tre mintfargede putene på bildet over siden de kom inn første gang, og de blir ikke lei. De har levd i sofaen sammen med grått, lin og med lys rosa. Sannelig er de lekre med korall og candy som de er på bildet også!

Putene finner du her: Blokkprint & Fløyel. Nyt!

Ha en finfin maisøndag!
Dekoratøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar