lørdag 25. mai 2013

Vi tenner våre lykter

Keiserne har ikke stått opp ennå, ikke Ellablomsten heller. Hun ligger krøllet sammen som en liten ball oppå dyna til pappa, og er ikke det spor interessert i Lørdagsrådet på P3. Det ser ikke ut til at det blir frokost på balkongen, det er 8 grader ute og keiserne har pakket bort superundertøyet. Det er i alle fall satt i en pose en plass, likedan pose som alle tingene som er med hjem fra nettbutikken for å bli tatt bilde av. (Feil poser har blitt med tilbake til showroom før, deriblant en pose med tomme vedsekker...)Bildene i dagens innlegg er derfor tatt i pinsehelgen, det var en lang og god helg gitt. Fjærlette glasslykter fra Bloomingville, fine når de henger og fine på bordet. Som bordpynt har ikke keiserne testet dem ennå, de har nemlig ikke vennet seg til bena på det nye balkongbordet. Noe som fører til flere jordskjelv-aktige runder for det som måtte stå på bordet når noen setter seg inntil. Strengt tatt er det når Himmelgutten setter seg, men det trenger man ikke si høyt.


Høyt henger lyktene på bildet, Dekoratøren har festet greina som dominerte spisestua i påska til gelenderet på balkongen. Den greina som nesten tok synet på alle som kom inn på spisestua, den var i største laget. Ute er den vridd og vendt på og festet med blomstertråd etter alle reglene Dekoratøren lærte av Rutha-tutta dekoratørlærerinne.


Lyktene henger pent, og de er så lette at de kan henge på greiner som ikke er tykke. Får håpe det blir varmt nok til kvelds så man kan spise middag ute, tenne lys i lyktene og nyte forsommerlivet på balkongen. Helg er det i hvert fall, og keiserne skal ut på shopping uten bulldog etterpå. Det betyr sitte inne på kafé, hurra!

Lyktene finner du her, ha en fin lørdag!

2 kommentarer:

 1. Så koselig - vi får krysse fingrene for mange varme sommerkvelder fremover :)

  Ha en flott helg!
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg er en ny leser av Keiserens Nye Trær - og jeg må kommentere..
  Her finner jeg masse vakre bilder! Og teksten er rent poetisk. Får lyst til å flytte inn i bloggen:)
  Takk for inspirasjonen - jeg kommer til å titte innom ofte!!

  Elin

  SvarSlett