onsdag 15. mai 2013

Pute-tv

Rett før Eurovision-sendingen startet i går kveld rakk Dekoratøren å knipse et par bilder av ferske putenyheter. Bon dep sine basic-puter har blitt en favoritt hos mange, keiserne selv deriblant. Disse putene er perfekte som base for mønstrete puter, eller alene om du vil ha et rent uttrykk. De er laget av stenvasket bomull/lin, og kommer i et vell av farger. Keiserne har akkurat slått til med to av de mest fargesterke, de korallfargede med linkanting. Disse fungerte fint som beskyttelse mot de mest skremmende Eurovision-bidragene.


Det lønner seg å nyte semifinalene, det er større freakshow-faktor der. Noen blir selvsagt med videre, men det blir ikke syngende astronauter i finalen. Hun som glemte kjolen gikk jo videre, det samme med hun uflidde kusina til Shakira. (Unnskyld, Kate.) La oss håpe Margaret tømmer kontantkortene hos hjemmejuryene i den halvdelen av Europa som får lov til å stemme i morgen.


For guttene i andres del blir det kanskje nye puter foran ansiktet i morgen, for de blå som ligger øverst på bildene har en fantastisk fin blåfarge. Nederst ligger to som også er nye, nå har Vibeke og Alex som står bak Bon dep laget puter på 60x60cm også. Det trenger faktisk guttene, de er avhengig av så store puter i stolene fra Hübsch. (Avhengig meg ensteds, tenker du sikkert, men det er sant altså!) I midten ligger det en stripete pute fra PB Home, og han med det høye, høye håret i speilet er Dekoratøren. 


Almasofaen har putene akkurat nå til låns, og om de ikke blir der havner de nok hjemme hos Dekoratørmams. Hun har allerede begynt samlingen av Bon dep-puter, og hun er en blådame av rang.

Keiserne krysser fingrene for Margaret allerede nå, og gleder seg til pute-tv.
Dekoratøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar