torsdag 23. mai 2013

Stødig benk søker tung rumpe

Sist sommer var Dekoratøren mer hjemme enn før, han gikk hjemme hele sommeren før nettbutikken åpnet. Sommeren bød ikke på mye sol, men når den tittet fram gikk som regel Ellablomsten og Dekoratøren ned til benkene på forsiden av huset. To solide benker i blått metall, furet og værbitt etter mang en sesong ute. Dette er benker som strengt tatt er kommunalt plasserte, men det får ikke hjelpe. De var rett og slett for blå. Keiserne lanserte derfor ideen å male dem svarte.


Det ble ikke tid til mer enn et strøk før snøen kom. De ble stående i portrommet, hendig plassert for å fange opp mye vedrusk og støv før malingen tørket helt. De har derfor en noe rustikk overflate, selv i metallet.


Nå er de båret ut igjen, og sannelig titter sola ned på huset også. Dekoratøren tok med putene ned sist helg, knipset et par bilder til naboenes store forundring.Gerianumen over står på trappa, snart blir det geranium på balkongen også. I helga skal sola komme igjen, da er planen å ta med seg en pute ned på benken igjen!

Putene i dagens innlegg er fra Bungalow og PB Home, du finner dem her!


Ha en fin kveld, og følg med på bloggen i morgen!
Dekoratøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar