fredag 31. mai 2013

Siste frist!

I dag er siste frist for å få med seg fraktfri-tilbudet i nettbutikken! Keiserne spanderer frakten på alle ordrer over kr. 350,- fram til midnatt i dag. Hva venter du på?


Spurver og elefanter fra Lucie Kaas har kommet på lager igjen, det samme har de hvite lotusbollene!

Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Heisan Lars og Kristian
  Håper dere har hadde en fin mandag i Køben også. Tusen takk for sist. Veldig koselig å hilse på dere. Var nok litt trett da jeg skrev innlegget mitt om Køben for en stund sto dere oppført som "Kongens nye trær".
  Viser Black-vasen og noen andre ting fra nettbutikken deres en dag om det er i orden i et innlegg.
  Glade junidager til dere begge!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei igjen i de keiserlige gemakker.
  Tusen takk for en utrolig koselig hilsen! Så bra dere tåler en i overkant giret dame til tider. Far i huset er nemlig alltid en smule bekymret når jeg er på "frifot" og ikke kan sparke meg litt på skinnleggen, dersom jeg er i ferd med å prate hull i hodet på folk eller veive med ukontrollerte fingre som med maks uflaks kan treffe noens dyrbare øye. Vel,glad og lettet for at dere verken er blitt blinde eller har skadet trommehinnene for livstid etter å ha møtt "sjømannsdattera".
  Er dere på gamle trakter for Lars (Les: Sandefjord) er dere hjertelig velkomne til å stikke innom Kasparahuset. Det er bare å rope ut om Vestfold står på programmet en vakker dag.
  Jeg tenkte at mitt neste blogg-innlegg skulle være viet dere gutta i bloggverden, fine ting i goodiebagen fra keiserne samt nettbutikken deres.
  Håper det går greit for dere.
  Sola stråler i Sandefjord, håper den gjør det i Trondheim også!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hei atter en gang
  Nå er det snart på kanten av blogg-terror, men jeg skal ikke legge meg for vane å sende flere kommentarer daglig, he,he.
  Jeg postet et innlegg om Keiser-bloggen og nettbutikken deres akkurat. Håper det er i orden og sverger denne gang til uttrykket " det er lettere å be om tilgivelse enn tillatelse". Lånte bilder fra nettbutikken og fra bloggen.
  Tror bare alt er superlativer, så det er forhåpentligvis ikke så farlig.
  Fin kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett