onsdag 4. juli 2012

Dekoratøren har vært dekoratør igjen

For de som ikke har skjønt det, så er altså Dekoratøren midt mellom to jobber. Juli ble med det feriemåned, men da Blomster i Byhaven tok kontakt og lurte på om han kunne tenke seg å svinge seg en runde i butikken tok han ferie fra ferien. Butikken og damene der har keiserne blogget om før, det var "Hun som ser det praktiske i en lang lugg" spurte pent om hjelp. (Fra nå av kalt Mama Chichi.)
Selv var hun på hyttetur med støvler og store solbriller da Dekoratøren kom, men han ble raskt enig med Svensken og Campingdronninga om hvordan ting skulle gripes an. Butikken er passe stor, og temmelig full. Det var bare for Dekoratøren å begynne i en ende og jobbe seg gjennom.
Det beste med jobben var å få jobbe med levende blomster og planter. Begge keiserne er glade i grønne vekster, så det var veldig stas for å få omgi seg med mengder av like planter. Potteutvalget i butikken er stort, veldig stort. Dekoratøren har flyttet og lempet og bært uante mengder potteskjulere disse to dagene. Så mye at han forelsket seg i en serie med store potter i hvitt og grått. Oliventrærne skal få nye potter når de kommer inn i stuen igjen til høsten.


To euclayptusplanter i potte ble med hjem allerede før omgjøringsdagene. De lukter helt fantastisk, det er bare å lukke øynene og vips så er man i Australia. Nesten i hvert fall. Om Dekoratøren kniper igjen øynene kan han se for seg enda flere av pottene hjemme i keiserleiligheten. Nå blir utfordringen å overbevise Himmelgutten om at de trenger akkurat slike potter...

Ha en finfin lillelørdag!
Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg er en fast leser og idag kom jeg over de fine bildene av den planten jeg ikke vet navnet på. Du ser den på det siste bildet her på dagens innlegg hos dere.

  Kan dere hjelpe meg da? Hva heter den planten som dere har på det siste bildet?(det var et til av den litt lenger oppe på bloggen)

  Ellers er bloggen deres trivelig og inspirerende.
  Gi Ella en klapp på hodet fra meg og ha en fortsatt fin sommer.

  c",)

  SvarSlett
  Svar
  1. Om jeg ikke tar helt feil så er det en "Pletter i luften". Vi hadde en gigautgave på balkongen i fjor, men den overlevde selvfølgelig ikke... Nå har Himmelgutten holdt liv i en liten en helt siden bursdagen sin, så de er egentlig temmelig enkle. Og fine!!

   Klem til deg og fortsatt god sommer!

   Slett
 2. Så hærlig!! HeHe, blir vel aldri for mye av den slags eller?

  SvarSlett