søndag 29. juli 2012

Nye stoler

Det er stille på bloggen, det er ikke så mye å ta bilder av hjemme hos guttene. Stuene har blitt et stort lager, det står ting over alt. Dekoratøren telte ikke mindre enn 17 stoler der inne, altså er det snart klart for en bankett. Alle skal ikke være der, noen skal ut av huset snart. Seks som får bli er de nye i teakfiner og svart. De fant Dekoratøren på Fretex for ikke lenge siden, og betalte en svimlende sum av 360,- for dem. For alle seks.Akkurat i dag står en av dem på pikerommet, og dermed ble det et par kjappe bilder mens Himmelgutten freste opp grillen. Keiserne spiste middag på balkongen i dag, til tross for at lyden bærer godt fra nærmeste park. Søndag betyr nemlig støy fra parken. Ikke måker, ikke festbråk, men salsamusikk. I timesvis. Det foregår salsakurs i parken hver eneste søndag, og selv om det sikkert er gøy for de som er med begynner denne faste søndagsrutinen å gå keiserne på nervene.


Salsamusikk er og blir støy når det spilles ute i flere timer, uavhengig om det faktisk er flere enn instruktørene som trosser trøndersk sommerklima og møter opp. Får håpe det snart er diplomutdeling og overgang til innekursing.


Tirsdagens gjettekonkurranse bød på morsomme gjettinger. Ingen avsløringer i dag, men keiserne kan avkrefte både graviditet og valper på Ellablomsten. Himmelgutten starter ferie i morgen, hurra!

Nyt siste rest av helgen!
Keiserklem

1 kommentar:

  1. Stolene er Pia stoler fra Sandvik møbler. En klassiker i norsk designhistorie. Røverpris.

    SvarSlett