fredag 27. juli 2012

Ren oppbevaringsluksus

Guttene har skulket maling av soverom et par dager. Besøk, IT-support for besteforeldre og godværsunnskyldninger har fungert så langt. I helga må de derimot til pers, for nå har et nytt møbel kommet i hus. Etter å ha søkt på "teak" en stund på finn.no fant Dekoratøren en sjenk som passet utmerket til det formålet han så for seg. Skuffer øverst, skap under.


Skuffer øverst er nemlig viktig, de skal få et nytt formål. Sølvtøyet skal ikke oppi, men det skal slipssamlingen til guttene. Den vokser jevnt og trutt, og sammen med sløyfer, lommetørklær og belter har det oppstått en utfordring når det kommer til oppbevaring av alt sammen i keiserleiligheten.Finnfunnet var ikke dyrt, i god stand og veide et tonn. Du verden så solid man bygde møbler på sekstitallet. Guttene fikk trikset den inn i bilen, til selgerens store overraskelese. Nå står den i gangen, i påvente av at golvet blir malt. Dekoratøren klarte ikke å vente med å prøve skuffer og skap. Skuffene kommer til å få plass til alt de var tiltenkt å gjøre og mere til. Skapene under kommer til å romme sko og sandaler.


Bildene er snapshots fra gangen, rommet uten lys, så beklager kvaliteten. Unnskyldningen for ikke å male i kveld er åpningsseremoni i OL. Guttene har ikke store OL-planer, de skal få med seg det viktigste. Stuping og turn for menn.

God helg!
Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Den var lekker. Kjempefin. Håper ikke du skal male den. Ser du har et kult bilde over den. Får meg til å tenkte på min negerdamen jeg kjøpte på en bruktsjappe her i Danmark i dag. En sånn til veggen vet du. Herlig.

  SvarSlett
 2. et deilig møbel dere har fått dere!! Det er et sånt møbel som passer i alle rom der det er plass og trengs oppbevaring. Den blir lekker hos dere!
  Her regner det sykt, og himmelen er mørk. Er ikke lett å hente frem bloggenergien, men den kommer vel snikede iløpet av helgen…
  Håper dere har litt sol i Trondheim i dag..
  å, forresten, så fin, ny logo dere har fått!!!! GØY

  HUG

  SvarSlett
 3. Veldig smart! Imponert over ryddige slips :-D

  SvarSlett
 4. Heldiggriser! Her helt i sør ser det ut til å være støvsuget for teakmøbler. Enten gikk de på søpla på 90-tallet, eller så er den eldre garde her nede særs glad i møblene sine ;)

  Det var jo et perfekt møbel til formålet deres! Krysser fingrene for at det dukker opp et langt lavt skap til meg en dag også ;)

  Linnette

  SvarSlett