onsdag 22. mai 2013

Gårdens lekreste vasketøy

Københavns kloke kone følger ikke bare bloggen, hun følger keiserne på Instagram også. Der kommenterte hun nå i pinsen at guttene måtte ha gårdens lekreste vasketøy, og om man ser på bildene under her kan det nok stemme. Nå er ikke dette ekte klesvask da, det er kun for fotograferingens skyld, men lekkert er det.



Bungalows kjøkkenhåndklær har keiserene hatt i nettbutikken siden de åpnet, og nå fikk de endelig påfyll. Bungalow presenterte mange nye design og farger på messene i år, keiserene har fornyet sitt sortiment med mange nye. Dette er en leverandør det er vanskelig å begrense seg hos, det er så mange fine å velge i og de passer så godt sammen!



Dagens bilder er av en serie som går i sommerfriske rosa- og gultoner, blant disse finner man Dekoratørmams sine favoritter. Hun som egentlig er en blådame...

Ha en finfin lillelørdag!
Dekoratøren

6 kommentarer:

  1. Så fint å se at dere har påfyll av de nydelige kjøkkenhåndklærne. Forelsket meg i de for ganske lenge siden, jeg lurer på om det også var gjennom bloggen deres? nå må jeg ta en titt på de nye fargene dere har fått...

    SvarSlett
  2. De lekreste tekstiler! Jeg hadde nok satt meg til slik at jeg fikk utsikt til klesvasken hadde jeg vært naboen til dekoratøren og himmelgutten ja..
    Fin senkveld!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett
  3. Åh Bungalow, fineste tekstilene som fins :)

    SvarSlett
  4. Dette er farger og mønstre som nok bringer frem smil og glede til alle uansett fargepreferanser fra før :)
    Nydelige er de, og for meg sier disse SOMMER!

    Ha en videre strålende dag i sola :)

    SvarSlett