søndag 9. juni 2013

For en uke siden var det høst

For en uke siden var keiserne i høstmodus. Etter å ha tilbragt lørdagen med festlige bloggejenter i København besøkte de Bloomingvilles showroom for å kjøpe inn høstvarer. Keiserne har vært på showroom før, det er alltid stas. Alle varer kommer til sin rett og det er ingen messedamer med pelsvest og/eller tunika som brøyter seg fram. En liten sniktitt på hva de hadde i vente hadde de sett på instagram, for der har nemlig Bloomingville og fru Bloomingville selv blitt svært så aktive. De visste de kom til å bli forelsket, de visste at dette kom til å bli stas.


En enkel og stram fasade møter de besøkende, men man skal ikke skue hunden på hårene. For rett innom døren fyker takhøyden opp til himmels. Blikket går rett mot en stabel bøker som ingen ende vil ta, en imponerende samling gevir og selvfølgelig mange ting fra Bloomingvilles eget sortiment.


Etter en liten omvisningsrunde mellom luftige kontorlandskap og temadekorerte toaletter gikk ferden inn i showroom. Eller Himmelen, som enkelte av jentene på Bloggbliss2013 helt sikkert ville kalt det.

Det blir mange bilder i dag, rene bilderaset. Keiserne regner med det er greit. Et par av de ivrigste bloggejentene vurderte seriøst å lure seg med i kofferten, og de hadde nok kost seg masse. Mange fine nyheter havnet på ordreblokken, det var vanskelig å begrense seg.
Hus blir det mye av til høsten, i alle mulige materialer. Guttene hadde bestemet seg for et par ting på forhånd, deriblant å begrense seg på kjøkkenhåndklær og servietter. Det gikk over da de så hva gjestedesigneren Bloomingville hadde bragt inn i kolleksjonen. De skjønneste motiver satt på nettopp servietter og kjøkkenhåndklær.En liten sniktitt på hva gjestedesigneren for Vår/Sommer 2014 hadde laget fikk de også, Bettina, Fru Bloomingville selv, hadde dem hengende på kontoret sitt. Det blir altså neste vår, og før det kommer det mange fine nyheter til nettbutikken. Allerede i morgen kommer det påfyll fra nettopp Bloomingville. Trekasser, hus og skinnputer ventes på pall fra Danmark, og det blir en bra start på uka.

Ha en fin ukestart alle sammen!

Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Så mye fint! :-D Skjønner godt at dere hadde begrensningsproblemer... Av alle ting har de tatt inn Bloomingville på min *veldig* lokale Hansen & Dysvik-butikk. Jeg sikler på ymse diverse! ;-)

  SvarSlett
 2. Heisan Kristian og Lars
  Wow, for et showrom! Skulle gjerne krøpet inn i kofferten deres jeg også, når jeg tenker meg om..for dette så artig ut. Synes alltid det er fine ting Bloomingville kommer med og dette ser jo lovende ut.
  Glad dag til dere begge!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Jepp.
  Himmelen.
  Rett og slett!
  Og den kjøkkenhåndduken er det bare å sende rett hjem til meg!
  Sporenstreks! Hihi :)
  Gleder meg til høsten og nyhetene.
  Men imens får vi håpe at sommeren finner oss... SOL takk!

  Ha en strålende ny uke!

  SvarSlett