fredag 28. oktober 2011

Miljøskifte

Onkel Reisende Dekoratør er på vei hjem fra Asia. Fire timer skal slåes ihjel på flyplassen i Amsterdam, god tid til å blogge litt. Det gjelder å holde seg unna butikkene. Shoppegenet har slått ut i full flor denne gangen, han kommer hjem med tre kofferter, en veske og foreløpig en pose. Det blir nok flere poser i tax free på Værnes...


Det er rart å reise fra varmen i Asia, for å komme hjem til juleforberedelser, frost og klar luft. I alle år har Dekoratøren startet forsiktig med julepyntinga i november. Tidlig for noen, akkurat passe for andre. Himmelgutten er minst like ivrig på juleforberedelsene, men han er mer fokusert på mat enn på kuler og krutt. I år skal juleforberedelsene kombineres med oppussing, det skal bli en interessant tid framover.


I og med at Dekoratøren blogger fra Amsterdam og Himmelgutten snorker på et hotellrom i Roma er det vanskelig å få tatt bilder.


Keiserne skal på kjærestetur til favorittbyen senere i november, København før jul har blitt en tradisjon. Det ligger nok an til at det blir med litt julepynt hjem derfra også. Bare litt, for det er lysekrone som er målet med turen. Kanskje i flertall.

Ha en finfin dag!

Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. Etter å ha lest og sett bildene så gleder jeg meg til jul. Da jeg blogget idag tidlig så hørte jeg faktisk på sesongens første julemusikk, selv om det kanskje er litt tidlig.

  God helg og god tur hjem for dere begge.

  SvarSlett
 2. Skal du ha lysekrone må du reise til Praha :) lysekronenes by =)
  Men køben er absolutt en god nr 2 =)

  Ha en fin tur hjemover til juleforberedelsene :)

  mvh bergfrua

  SvarSlett
 3. For en fersk blogger som meg, blir jeg veldig inspirert av dere, at jeg må inn på Keiserens Trær hverdag. Dere skriver også på en så morsom måte, at jeg sitter bestandig med et smil om munnen når jeg leser bloggen deres.
  Ha en fantastisk helg♥

  SvarSlett
 4. Smukke billeder og dejlige velskrevet indlæg - som altid. Ja juleriers sig nærmer. Et mekka for os der elsker indretning :-)
  Velkommen hjem til familien.
  Er det virkelig allerede frostvejr hos Jer? Jeg er i Berlin i disse dage og her er det 12 grader. I København er det frygtelig tåget.
  Knus fra Kate

  SvarSlett
 5. Da ønsker jeg dere god tur gutta!
  Lenge siden jeg var i København, men det er så fint der husker jeg. Tok meg en joint i Christiania der, neida ;)

  SvarSlett
 6. Your blog is one of the prove that you started Christmas work of this year. I am stopping by one of the my facebook friend 's blog land and following you back!

  SvarSlett
 7. Hurra hurra hurra for fin julepynt! (som ikke er skatter fra jule-bruktbutikker i fjerne strøk, men fra Kremmerhuset) Ikke lenge igjen! Teller ned allerede! Advent-advent er i gang ;)

  SvarSlett