fredag 21. oktober 2011

Onkel Reisende Dekoratør

Her kommer et lite livstegn fra Fjerne Østen. Dekoratøren er på jobbreise og benytter en ledig time til å blogge litt. Det er litt rart å lese egen blogg om ting som skjer hjemme uten at man er der selv, men det får gå. Akkurat nå blogges det fra en grønn Egget-stol på hotellrommet. Grønnere enn grønn, den kunne ikke vært grønnere. Dekoratøren liker ikke grønt, men han liker Egget. Det er ikke til å komme fra. At den skal koste det hvite i øyet derimot, det kan han ikke se noen grunn til. Så god å sitte i er den ikke.


Sittende i Egget med en stripe melkesjokolade fra Freia og kald minibar-cola sitter han og savner Himmelgutten og Ellaen sin. Savnet er nok gjensidig, selv om hund og sambo uttrykker det på ulik måte. Ella får ikke til å sende tekstmeldinger, hun er for liten for egen telefon synes Keiserne. I stedet går hun visst rundt og skraper på dører for å sjekke om pappa er der inne. Paps'n trøster så godt han kan og da trøster Ella tilbake. De har det nok fint sammen de to!


Bildene er gjenbruk, det har nemlig blitt smått med fotograferingen denne gangen. Dekoratøren tok med kameraet ut da han gikk ut i går, men det kom aldri ut av etuiet. Mastercard kom nemlig ut ganske tidlig på ferden. Etter en runde på Bruuns Bazaar, ja du leste riktig, var han så tungt lastet at han ikke hadde noen ledig hånd til fotografering. En liten tur innom andre faste stopp ble det også, det eneste han ikke har kjøpt seg er mer plass i kofferten. Den var 24,6 kilo da han gikk på flyet i Delhi, inkludert en stor buddhafigur. Hjemturen skal bli festlig! Riktig så stor som den på bildet er den ikke, men den er antakeligvis like tung.


Det er godt med en dags pause mellom jobbingen, og det er litt rart å tasse rundt alene i byen som er Keisernes by nr. 2 på favorittlisten. Sist gang Dekoratøren var her hadde han Himmelgutten sin med seg, og Himmelgutten finner på så mye å gjøre. Det blir nok en Hong Kong-tur til neste år også, får man håpe.


Når dette leses er Dekoratøren på vei inn i fastlands-Kina. Der er det ikke lov med blogg, blogger er sperret. Kineserne sensurerer fortsatt i hytt og gevær, så de blir blogge og facebook-pause for Dekoratøren. Det har han nok ikke vondt av, og da får han god tid til å pønske ut nye blogginnlegg...

See you in Norway!
Dekoratøren

2 kommentarer:

 1. Lykke til på ferden!
  Liker spesiellt referansen til barndommens barne-tv, sender du like mange postkort som Mac?

  Triltrallklemmer til alle tre, selvom dere er spredd over alle verdens hjørner

  SvarSlett
 2. God reise :)
  Vil gjerne lese mer om bloggnavnet deres, sikkert fler enn meg og.
  Satte ny frist til 31.10 :)
  God lørdag!
  PS: puta i innlegget under var diggbar :)

  SvarSlett