mandag 31. oktober 2011

Utfordring fra Mrs Hardy

Lovely Mrs. Hardy har hatt en  utfordring liggende ute en stund; Bloggnavnet. Keiserne hiver seg på, selv om historien bak bloggnavnet er noe tynn. Fristen for å være med går ut om en times tid, så Dekoratøren skal forsøke å fatte seg i korthet.


Hvordan bloggen ble til: Guttene hadde lest interiørblogger lenge, frydet seg over en del og gremmet seg over andre. Begge var glade i å skrive, og en blogg ble et utløp for kreativitet og en felles hobby for begge to. Små historier, bilder fra leiligheten til to unge menn som var i ferd med å bygge et felles hjem.

Navnet: Dekoratøren gikk for noen år siden rundt med drømmen om en egen butikk, han visste til og med hvor den skulle ligge. Lokalet ble tomt, men det ble med drømmen. Den er der fortsatt, og Himmelgutten har utvidet drømmen til en interiørbutikk med kafé. Time will show.... Lokalet butikken skulle vært i hadde en fin liten trapp, perfekt med et tre på hver side. Dekoratøren hadde nettopp kjøpt sine første oliventrær og var hekta. Siden har det vært oliventrær i Keiserleiligheten, opptil flere på en gang. I dag er det foreløpig to trær på stuen, og de originale Keiserens nye trær fra headeren står på balkongen. Kanskje blir det et stort tre på spisestuen til våren, det er i alle fall en av drømmene nå.

Ha fin kveld!

Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Så gøy at dere deltok på utfordringen! Bloggnavnet deres er et av dem jeg har vært nysgjerrig på ;)

  SvarSlett
 2. Marte i 3. på Lilleby1. november 2011 kl. 13:16

  Hei keisere!
  Artig å høre om navnet, - og butikk-drømmen, jeg stemmer ja! Det hadde nok vært et fint tilskudd til butikk-utvalget i Trondheim :)
  Så i tidligere innlegg at det blir tur til København for dere, det blir det sannelig for oss også, elsker jo byen. Nå har jeg jo skjønt at dere har en del super-favoritter og nesten har stiplet opp gåturen rundt i byen før dere drar, men her kommer altså et tips som jeg tror vil være noe for dere!
  Nyåpnede Torvehallerne ved Nørreport er visstnok verdt å sjekke ut for den som er matinteressert. http://torvehallernekbh.dk/ Det er et stort marked med mat, delikatesser og sånt. Sjekk ut linken hvis det høres interessant ut.
  Drar dere innom er det et must m kaffe fra The Coffee Collective, Danmarks beste kaffe. En kaffebar/risteri som fram til nå bare har hatt utsalg oppe på Nørrebro (som vi har dratt innom hver gang tiltross for omvei), men som nå selger coffe-to-go og kaffebønner til å ta med hjem. Lover dere: Fantastisk kaffe!!!
  God tur uansett!

  Hilsen Marte på Lilleby

  SvarSlett
 3. Nå har jeg sittet og drømt meg bort i gamle Keiserens nye trær-innlegg i over en time! Jeg oppdaget dessverre ikke bloggen deres før på etterjulsvinteren, så nå har jeg storkost meg med fjorårets juleforberedelser av ymse slag, både gulvmaling, pynting og baking var tema også i fjor. (For dere er vel ikke ferdige med oppussingen i andre allerede?) Gleder meg til dere begge er tilbake fra reiser, så juleforberedelsene nok en gang kan bli foreviget på bloggen. (Ja, jeg gleder meg til jul, og november er IKKE en måned for tidlig etter min smak!)

  SvarSlett
 4. Så kjekt at dere lovely gutta er med!
  Liker navnet deres kjempegodt, og det bilde er spesielt fint!!
  Takk igjen for at dere er med :D

  SvarSlett