søndag 2. oktober 2011

Tapet kan brukes overalt

Keiserne har lagt furudører for hat. Da de tok over leiligheten var som sagt i opptil flere tidligere innlegg alle de gamle dørene erstattet med ulakkerte furudører. En etter en har de gamle, om enn slitne dørene erstattet de smale furubladene. Guttene har gjerne fått det over seg at de skal bytte rundt midnatt, sånn siste ting å gjøre før man legger seg. Så ivrige har de blitt, at de har glemt å ta bilder underveis.

Ikke så skjult skjultanlegg lenger.

Døren mellom stuen og gangen røyk for en ukes tid siden. Den måtte uansett av hengslene for at sofaen skulle inn, og da røyk like greit karmen, alle utforingene, plater og listverk. Fram kom et snedig forsøk på skjultanlegg, en lysebrun panelside pepret med spikerhull og nok en grå tapet med hvitt mønster. Dette må være den leiligheten i verden med flest forskjellige grå tapeter med hvitt mønster, det er ikke til å tro. Det dukket opp tre-fire forskjellige på kjøkkenet, inni skapene på soverommet er det minst fire forskjellige og nå dukket altså denne opp. Den lysebrune veggen var puslespillbrikken som fikk dørkabalen til å gå opp, det finnes nemlig en matchende dør!

Snøkrystaller? Blir det såpass kaldt til vinteren?

Kanskje blir den hektet på i dag, hvis guttene får ryddet den fram... Fine Trondhjem varter opp med panservær! Strålende sol og temperatur som sier av med skjerfet. Nyt søndagen!

Dekoratørklem

1 kommentar:

  1. Trondheim viser seg fra sin beste side i dag:-).
    Skal man da gjøre siste rest på drivhuset eller nye en kaffe i solen? Satser på begge dele tror jeg.
    Utrolig bra å se at dere erstatter med gamle dører. En leilighet har jo en sjel som kan finnes tilbake med kjærlige hender:-).
    Lykke til videre.

    SvarSlett